Letérni a szokott útról

2015. szeptember 18. 07:27

A kerítéses-könnygázas-vízágyús Röszke láthatóvá tette, mire vezet, ha az európai liberális demokrácia kebelében levegőhöz jut a tekintélyelvű hatalom.

2015. szeptember 18. 07:27
Friss Róbert
Népszava

„A kerítéses-könnygázas-vízágyús Röszke láthatóvá tette, mire vezet, ha az európai liberális demokrácia kebelében levegőhöz jut a tekintélyelvű hatalom. Egy humánus, polgárok lakta, erős Európában itt akár csúf véget is érhetne az autoriter pávatánc, de tartunk tőle, nem így lesz. (...)

Orbán az uniós pénz súlya alatt meghajlik majd az Unió akarata előtt, elfogadja az önkéntessé szelídült menekült kvótát is. Miért ne tenné? Amíg a Nyugat törölgette szeméből a könnygázt, ő »letért a szokott útról«, utat mutatva »rendet tett« itthon, bevezette a válsághelyzetet. Hadd szokja Európa, ezzel is együtt lehet élni. Hogy az állampolgár politikai jogai egyre halványulva mind távolabbra kerülnek az állampolgár szándékaitól, s lesznek vezetői akarattá. Orbán a polgárról megfeledkező Európa hőse lehet, mert amíg a Nyugat erkölcsi megfontolásokon »finnyáskodott«, ő cselekedett. Ettől a parlament nélküli erős »keresztény« Európától kellene megvédjen bennünket a Jóisten. Ha tud.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. szeptember 18. 22:57
Letérni a szokott útról...Mira gondolsz Robi, a leninire???!
pkarcsi
2015. szeptember 18. 18:08
Szeretnélek szoborba öntve látni,mint élőben.Ne szarj be elvtárs veled ez nem történhet meg,mert te nem iszol annyi vodkát,hogy elhülyülj, mint népszarás firkász enélkül is az vagy.
GV0917
2015. szeptember 18. 16:06
A pufajkában becsomósodott a vatelin, már amit a molyok meghagytak.. A PPS-t belepte a vakrozsda,a tusa elkorhadóban van. A gumibot elvesztette rugalmasságát, mint az elkallódott radírgumi, már akkor is letörik belőle egy darab, ha véletlenül odadobjuk az asztalra szekrényből. Nem lehet vele ütni. Meg már nem is bírjátok... Hangszálaitok is kopnak, aztán valahogy így hangzik fel a "DAL"!! "És győz majd a harcos ökör!"
atila68
2015. szeptember 18. 15:24
Ez kész. Annyi. Be van fejezve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!