Tisztulnak a sorok

2015. szeptember 23. 07:28

Íme hát meglelte hazáját Európa megmentője, aki megnyitotta a honfiszívek legbelső bugyrát. Csak az a pici baj, hogy ez a bugyor a rettentő gyűlölködésé.

2015. szeptember 23. 07:28
Veress Jenő
Népszava

„A Fideszt nevezi a nyár egyértelmű nyertesének legfrissebb elemzésében az Ipsos, amely azt mérte: a kormánypárt szeptemberben az idei év eddigi legjobb eredményét érte el – híveinek száma 1,9 millió fő. A biztos pártválasztók körében a Fidesz 41 százalékkal vezet, aktivizálta a korábban pártot nem találók nagyjából 300 ezres csoportját. Leginkább a harmincas-negyvenes korosztályban sikerült új támogatókat szerezniük. (...)

Íme hát meglelte hazáját Európa megmentője, aki megnyitotta a honfiszívek legbelső bugyrát. Csak az a pici baj, hogy ez a bugyor a rettentő gyűlölködésé. Felfakasztott gennyes keléseké, melyek talán meggyógyultak volna vagy sem. De most kibugyognak. Újonnan ütött sebek, felvakart hegek, izgalmi állapot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2015. szeptember 23. 15:11
"Tisztulnak a sorok" Bizony , nem sokáig lázíthatnak ilyen megélhetési bértolnokok mint te . Nem is értem miért nem izraeli ujságnak írogatsz ? Jaaa, hogy a MAGYARok pénze az jó ? Pusztulj te parazita . Szebb Jövőt ! /na nem neked/
Selamat
2015. szeptember 23. 13:38
Még szerencse, hogy ez a Veress olyanannyira mélyhülye, hogy még azt sem veszi észre, mennyire szar saját magával élnie.
Kanóc
2015. szeptember 23. 12:38
A nagy erőlködéstől ilyen veress kaki pottyant a latrinába. Már a legyek sem jönnek rá.
Alarik
2015. szeptember 23. 11:45
Szenvedj, Jenőőőőőőőőőőőő!!! :D Te fasz! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!