Bevándorlás: na, most lesz baj

2015. október 29. 14:19

Akkor indul majd az igazi móka, ha valóban megpróbálják Magyarországra visszatolni azokat, akik a nyugati kartársak szerint itt érkeztek az EU-ba, mi pedig küldjük őket tovább Görögországba.

2015. október 29. 14:19
Dévényi István
Válasz.hu

„Maradjunk ennél a 40 ezres számánál: akkor indul majd az igazi móka, ha valóban megpróbálják Magyarországra visszatolni azokat, akik a nyugati kartársak szerint itt érkeztek az EU-ba, mi pedig küldjük őket tovább Görögországba. Miközben nyilván nem érkeznek majd kevesebben »új bevándorlóként«, akik majd valahol próbálkoznak, tekintve, hogy addigra elkészülhet a szlovén és az osztrák határvédelmi kerítés is. Illetve pardon, ez utóbbi néhány beléptető kapu lesz oldalirányú kiterjesztéssel.

A görögök meg persze hunyók a történetben, de azt ők is megkérdezhetik majd, hogy hogy is volt az a szlovén-horvát-magyar buszoztatás még a magyarországi határzár elkészülte előtt?

Úgyhogy felkészülhetünk, a tél időjárási okokból kifolyólag nyugodtabbnak ígérkezik, de tavasztól bajban leszünk. Merkellel, Görögországgal, az Unióval együtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2015. október 30. 04:12
Legfeljebb kötelezzük a migránssimogatókat, hogy vigyék magukhoz haza őket.
Szúnyog
2015. október 29. 23:42
A baj még nagyobb, hiszen olvashatjuk, az afgánok sem fogadják vissza őket. Ez már egészen abszurd, hiszen olyan nincs, hogy egy állam a saját állampolgárait nem engedi be. Azt sem igazán értem, s valaki, pl Dévényi úr mint újságíró utánanézhetne, minek ehhez megállapodás?
csurcsányi
2015. október 29. 21:31
Azért azok a mugrik inkább majd bujdosnak a németeknél,mint ide vissza jöjjenek.
balbako_
2015. október 29. 16:19
Egyszerű mi nem fogadunk tessék vi9nni a feladóhoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!