A megoldásokról

2016. január 11. 18:04

Javaslatunk szerint, a migránsok szállásai környékén, a hadtörténet során oly jól bevált tábori bordélyházak hálózatát kéne létrehozni.

2016. január 11. 18:04
Aristo
Aristo

„Az új megoldások egyike, hogy érzékenyítő tréningeken és felvilágosító előadásokon bírják rá a migránsokat a női nem tiszteletére. Ez a gondolat nyilván a parapszichológia területére vezet bennünket. Ugyanis ezen átnevelés csak a parapszichológia méltán rejtélyesnek tartott módszereivel képzelhető el. Hiszen gondoljunk bele az átlag európai nevelés helyzetébe. Hogyan kívánja az elvadult arabokat »nevelni«, mikor a saját hülye gyerekeit sem képes arra rávenni, hogy ne legyenek buzik, 40 évesen fejezzék be a bölcsészkart, hagyják abba a tarisznyarákok megmentéséért tartott idétlen tüntetéseket és menjenek el dolgozni. (...)

Piréz kollégával konzultálva – mi reakciósok – egy eltérő megoldást javaslunk. Olyat, melyet a széleskörű történeti tapasztalat már sokszorosan igazolt. Javaslatunk szerint, a migránsok szállásai környékén, a hadtörténet során oly jól bevált tábori bordélyházak hálózatát kéne létrehozni. Ez az eljárás számos előnnyel jár. Mindenekelőtt csökkentené a migránsok késztetését a helyi lányok, asszonyok vegzálására. A levezetett feszültség a legjobb feszültség. Másrészről a javasolt intézkedés fellendíti a helyi szolgáltató ipart, különösebb szakképzettséget nem igénylő munkahelyeket teremt és adóival segít kigazdálkodni a migránsok eltartásának jelentős pénzügyi terheit. A szolgáltatásokat természetesen a célközönség igényeihez alakítanánk. Lenne például hárem, lehetne kecskével is vagy az aktust végignézné egy teve az ablakon.

Végezetül csak félve jegyzem meg, hogy talán mindezen költséges, kétséges és bonyolult eljárások mellőzhetőek lennének, ha nem lennének itt ezek az emberek. Ha mindezen gondokkal és problémákkal talán otthon néznének szembe, a saját költségükön.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. január 12. 04:51
A pirézek takarodjanak innen haza Piréziába! Ez itt nem az ő földjük.
egysegelem
2016. január 12. 01:20
"akkor iszlám területen, ahol a saria a törvény hullanának, mint a legyek." Te mirol beszelsz, iszlam teruleten hullanak is mint a legyek. Csak nem a ferfiak. Ott ugyanis a megeroszakolt no a bunos ha megeroszakoljak es a buntetest is o kapja. "Megerőszakolták, mégis ő kerülhet börtönbe: házasságon kívül szexelt Amikor az osztrák nő azzal fordult a dubai rendőrséghez, hogy megerőszakolta őt egy rendőr fia, arra számított, hogy megbüntetik az elkövetőt. Helyette most lehet, hogy őt zárják börtönbe. Nem elég, hogy megerőszakolták Dubaiban, most még azzal is szembe kell néznie az osztrák turistának, hogy börtönbe zárhatják őt, mivel az arab állam törvényei értelmében a nő házasságon kívüli szexet követett el, és ezért börtön jár, mérlegelés nélkül. A 24 éves nőt egy rendőr fia támadta meg, ő pedig az európai szokás értelmében azonnal a rendőrséghez fordult, hogy feljelentést tegyen. Ő lepődött meg a legjobban, amikor az igazságszolgáltatás helyett azzal szembesült, hogy még őt ítélhetik el." Mirol beszelunk?
Mich
2016. január 11. 22:24
"Ha mindezen gondokkal és problémákkal talán otthon néznének szembe, a saját költségükön.” Persze Soros bácsi segíthetné őket pénzzel... Obama bácsi meg azzal, hogy beszüntetné a háborút Szíria ellen...
egysegelem
2016. január 11. 20:41
Fico okos volt, befogadott nehany keresztenyt a tobbivel meg hagyjak beken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!