Nem minden nyugati nő kurva, nem minden arab férfi terrorista

2016. január 12. 11:12

Ezek a fiatal férfiak olyan országokból érkeztek, ahol óriási a szexuális feszültség, abból fakadóan, hogy tilos a házasság előtti nemi élet.

2016. január 12. 11:12
Hassan Szihám
24.hu

„Gondolom, senkit nem lep meg, hogy az arab világban is léteznek sztereotípiák a nyugati emberekkel kapcsolatban. Na, pont egy ilyenhez van köze a kölni történésnek.

Ezek a fiatal férfiak olyan országokból érkeztek, ahol óriási a szexuális feszültség, abból fakadóan, hogy tilos a házasság előtti nemi élet. Ami független a vallástól: mind a keresztények, mind a muszlimok körében komolyan veszik ezt a szokást. Amikor Szíriában éltem, sok rémes történetet hallottam helyi fiataloktól, milyen »megoldásokat« találnak a párok és az egyedülálló férfiak a szexuális frusztrációik levezetésére. A helyzeten az sem segít, hogy ma már rengeteg közel-keleti nő él a szűzhártya-visszaállító műtét lehetőségével, hiszen ettől még a titkolózás, a bűntudat és a szégyenérzet mérgezi a mindennapjaikat.

Képzeljünk el egy ilyen társadalmat.

És most azt képzeljük el, hogy ezek az emberek mit érzékelnek a nyugatból. Mert ugye a globalizáció az globalizáció, ők is a nyugati filmeket nézik, nyugati zenéket hallgatnak. Olyan embereket látnak, tévesen, akik nem tisztelik a családot, akik közül minden második elválik, akik tojnak a gyerekeikre, akik szexelnek orrba-szájba, keresztbe-kasul, ahonnan dől a pornó, akik (fél)meztelen picsákkal plakátolnak ki mindent, ahol isznak, drogoznak, stb.

Na, pont ez az eredője a nyugattal kapcsolatos egyik sztereotípiának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2017. január 31. 01:29
Viszont ha ilyen szivárványos és hazamegy, akkor otthon meg nem fog. (Mármint élni, mert Mohamed törvényei szerint defenesztrálják. Vagy ez a szabály az L-re nem vonatkozik csak az MBTQ-ra ?)
drkovax
2017. január 31. 01:29
Nem arról szól, csak elszólja magát, pedig nem volna szabad neki ...
2016. március 30. 23:10
Csak nagyon keveset tudok az iszlámról, de az a kevés is, eléggé megrázó, különösen ami a női nemhez való viszonyulását illeti. Ha az iszlám igényt tart arra, hogy a civilizált szellemi lenyomatok között tartsák számon, akkor bizony le kell számolnia egy sor, ma már primitívnek tartott, megkövesedett elemével. Ugyanakkor ennek kezdeményezésére a cikk íróját még sem biztathatom, hiszen nem szeretném, hogy agyonköveznének egy ilyen csinos hölgyet.
Josephine Mutzenbacher
2016. február 04. 00:17
Ki a faszt érdekel a szexuális frusztrációjuk? A pofám leszakad bazdmeg,tegnap még arról folyt a diskurzus hogy ez a tetűosztag AZ ÉLETÉT MENTI,és nekünk kötelességünk (?) mindenféle őskövület egyezményre,meg a kötelező polkorrekt liberálfosra hivatkozva befogadnunk őket,ma meg már a szexuális frusztrációjukkal kell foglalkoznunk,mert úgy viselkednek mint az egyszeri hiéna a dögkútnál... Van egy ajánlatom,számíthatsz rá babám,hogy előbb utóbb nem csak én teszem meg ezt az ajánlatot: Illeszkedjenek,be,tanuljanak emberként viselkedni,vegyék fel az európai kultúra fonalát,és legyenek hálásak azoknak a faszfejeknek,akik szerint ők is csak emberek! Vagy ha ez nem tetszik takarodjanak mindannyian a büdös kurva anyjukba,a kibaszott szenny vallásukkal együtt,amíg megtehetik,amíg nem fog össze ellenük az az önvédelemre,ép észre,és leginkább a józan valóságra épülő kemény mag,amelyik nem fog szarakodni emberi jogokkal,egyenlőséggel,rasszal,meg a többi faszsággal,hanem bedózerolja az összes férget valami kurva nagy jeltelen tömegsírba,az őket támogató európai hulladékkal együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!