Európaiak vagyunk, nem barbárok!

2016. január 14. 12:53

Kölnnek jótékony hatása is lehet: a nyafogásnak tekintett női jogok fontossá váltak.

2016. január 14. 12:53
Kocsis Györgyi
HVG

„Különös, meglepő, ám bizonyos szempontból örvendetes fejleménye a menekültválságnak, hogy a kölni atrocitások után olyanok is mélységes felháborodásuknak adtak hangot az ott tűrhetetlenül viselkedő külföldiek miatt, akik egészen mostanáig feminista nyafogásként kezeltek le szinte minden, a női jogokkal kapcsolatos probléma felpanaszolását, genderőrületnek tituláltak a nemi szerepekből származó társadalmi hátrányok kiküszöbölésére vonatkozó követelést. Lehet úgy nézni erre a fordulatra, hogy az idegengyűlölet győzött a nőgyűlölet fölött. De lehet úgy is, hogy végre széleskörű társadalmi konszenzus alakult ki Európában és ezen belül Magyarországon arról, hogy férfi és nő egyenlő.


A méltó büntetésüket remélhetőleg hamarosan elnyerő garázdálkodó araboknak, észak-afrikaiaknak hála Németországban például hirtelen rájöttek, hogy – furcsa módon – eddig igencsak lazán szabályozták, mit is jelent a szexuális erőszak. Most majd szigorítanak a törvényen, és nyilván így tesz majd a többi uniós tagállam is. Ezentúl természetesen minden európai ország rendőrsége komolyan veszi majd, ha egy férfi – akár fehér, akár barna, akár fekete – kéretlenül egy nő szoknyája alá nyúl, vagy megüti – akár fehér, akár barna, akár fekete az a nő –, és megfelelően intézkedik. Megtiltják az arab férfiaknak, hogy a négy fal közé zárják a családjukat, következésképp az arab – és nem arab – nők beülhetnek az autóba, és nagy számban elmehetnek bankot, vállalatot vagy iskolát vezetni. Ha úgy tetszik nekik, akár miniszoknyában.

Hiszen európaiak vagyunk. A törvényeinket pedig tisztelni kell. Kettős mérce nincs.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2016. január 15. 08:19
Szerintem a kölni eset kapcsán a genderek is felháborodtak.
néhai Ch.Pilot
2016. január 15. 01:59
Az egészben azt nem értem, hogyha a nők egyenjogúak, akkor miért kell fokozottan védeni őket? Ezt azt sugallja, hogy nem tudják megvédeni magukat, tehát lenéző, becsmérlő, egyenjogúságukat sértő felfogás...
Orange79
2016. január 14. 19:13
"nők beülhetnek az autóba, és nagy számban elmehetnek bankot, vállalatot vagy iskolát vezetni. Ha úgy tetszik nekik, akár miniszoknyában." Alighanem túl sok Sex és New York epizódot nézett a szerző, sem a nők sem a férfiak nem "vezetnek" semmit nagy számban nemhogy bankot vagy iskolát. Az élet nem abból áll, hogy infantilis hülyeségekről ábrándozunk fogyókúrás joghurttal egy fekete vibrátorral és egy Coelho kötettel a retikülben.
Orange79
2016. január 14. 19:04
Jézusom, ez a milf hol élt eddig, a Holdon?? Logikailag követhetetlen, zavaros feminista gondolathalmaz. Ezek az emberek tényleg menthetetlenek... A fehér, a barna és a fekete férfiak nem azonos módon bánnak a nőkkel, ennek genetikai és kultúrális okai is vannak nem kizárólag a környezet és a szocializáció okozza a különbségeket. Az európai értékrendünk alapján messze a fehérek világában érezhezti magát leginkább biztonságban egy nő, bölcsebben tennék a libsi kékharisnyák ha nem kívánkoznának az idegenek szárnyai alá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!