Németes búcsú az illúzióktól

2016. január 12. 12:21

S kevesebb könnycsepp hullik majd – ha egyáltalán – akkor, amikor az első katonai gépek megindulnak a kitoloncoltakkal oda, ahonnan ők néhány hónapja elindultak. Az erre vonatkozó törvényi felhatalmazás ugyanis korábban már megszületett.

2016. január 12. 12:21
Prőhle Gergely
Messzelátó

„Azáltal ugyanis, hogy egy már-már szabados nagyváros emancipált és öntudatosan szilveszterező leányai, asszonyai váltak a migránsok szervezett erőszakának áldozatává, a tudatállapot bizony gyorsan megváltozott. Amikor a szociáldemokrata német igazságügy-miniszter a szilveszteri bűntettek szervezettségéről beszél, vagy párttársa, az illetékes tartományi belügyminiszter a kölni rendőrség teljesítményéről és kommunikációjáról szólva a politikai korrektséget kárhoztatja, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a baloldalon is gyökeresen megváltozott a migráns-ügy percepciója.

S ahogy egyre inkább halad előre a nyomozás és fény derül az újév hajnali gazemberségek részleteire, egy hosszú évtizedek óta, nagy erőfeszítéssel táplált, népnevelő szándékú illúzió vész el – pártpolitikai hovatartozástól függetlenül - az egész német társadalomban. Azoknál is, akik eddig a Willkommenskultur felkent papjai voltak. Vagy ha esetleg az illúzió valamiért mégis tovább élne, az áldozattá vált nőkre való tekintettel ezt nem lesz »politikailag korrekt« kimondani.

S amikor már tudjuk, hogy az 516 feljelentésből 237 szexuális bűncselekményre vonatkozik, ebből 107 rablás is, az előállított (egyelőre mindössze) 19 gyanúsított közül 10 regisztrált menekült, 7 illegális, 2 pedig kiskorú, akkor a német kancellár azt mondhatja, hogy lám, én megpróbáltam, nem ment. S kevesebb könnycsepp hullik majd – ha egyáltalán – akkor, amikor az első katonai gépek megindulnak a kitoloncoltakkal oda, ahonnan ők néhány hónapja elindultak. Az erre vonatkozó törvényi felhatalmazás ugyanis korábban már megszületett. Ám még ennél is fontosabb, hogy semmi esélye ne legyen egy politikai, társadalmi destabilizációnak, helyre álljon a konszenzus vezérelt együttműködés a tartományok és a szövetségi szint között. A konszenzus tárgya azonban a tények súlya alatt nem lehet más, mint egy, a belbiztonsági szempontokat előtérbe helyező erősen korlátozó bevándorlás-politika.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cikicakk55
2016. január 12. 20:19
Majd hiszem,ha látom! Eddig az EU Németországgal az élen mindig csak újabb és újabb határidőket szabott,egy újabb és újabb csúcstalálkozóra,ahol kiderült,hogy sok mindenben egyet értenek,de egy hónap múlva megint kell egy csúcstalálkozó. Közben minden nap több ezer migráncs lépett be az országukba,bizonytalan papírokkal,bemondott nevek alapján kitöltött dokumentumokkal.Hazudtak maguknak diplomát,iskolát,érettségit,de nem hallottam róla,hogy csak egyet is kipróbáltak volna,mint orvos,vagy mérnök.Még azt sem halottam,hogy az általuk összeganyézott,teljesen lakhatatlanná és élhetetlenné vált területeket kitakarították volna.Önkéntesek,MÁV alkalmazottak, közmunkások, vasúti dolgozók ganyéztak ki utánuk,mert Ők Allah Ahbar,nem dolgozhatnak hitetleneknek. Sajnos túl szép ez a hír ahhoz,hogy igaz legyen.csak egyetlen gépet látnánk felszállni,amelyik tömve van menekült bűnözőkkel.Még azt sem tudják melyik a bűnöző.Azilveszter éjszakai 1000merénylőből 8 db-ot fogtak el,akiket már ki is engedtek.Honnan fogják tudni kit kell felrakni a gépre.Mondjuk ha rajtam múlna nem nézném a képét,csak tolnám fel szép sorban őket a gépre.Még így is olcsóbban úszná meg Európa,mint ha fizetné nekik a napi penzumot.Ha naponta felszállna 10 tömött gép,még akkor is olcsóbb az üzem anyag,mint az általuk okozott károk helyre hozása
paro
2016. január 12. 15:09
Félő, hogy nem fognak itt gépek menni sehová. Vagy, ha igen Törökországból Németországba. Majd megint megmagyarázzák, hogy amit mindenki lát az nem is úgy van. Nekem a németek a svédekkel együtt elveszettnek tűnnek. Kár értük.
Lotti
2016. január 12. 13:51
Prőhle mindíg pontosan és higgadtan elemez. A fő kérdés azonban az. Miért, mi módon, és kik alakították ezt az immunhiányos állapotot a leggazdagabb nyugati társadalmakban ?
rajgy
2016. január 12. 13:31
Szerintem a németek ott hibáztak, hogy nem lett volna szabad kiengedni őket szilveszterkor addig, amíg nem világos, hogy milyen reakciót vált ki bennük a: "MINDENT SZABAD" jelszó. De a László Petra esete is vastagon benne van.: "Így jár aki egy újjal is hozzánk ér!" https://www.youtube.com/watch?v=PBZENM1MSIw Nem buták az arabok. A szír apa is tudta: >>>Ha karon cipeli a 7éves gyereket, és az bőg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!