Tolók

2016. február 02. 13:19

Nos, szerintem Balog Zoltán téved: nem túltolták, inkább eltolták. Már az iskolaügy alapjait is. A politikai ősbűn az volt, hogy az oktatást (meg az egészségügyet) odaadták a magát kereszténydemokratának nevező segédcsapatnak.

2016. február 02. 13:19
Vida István
Kisalföld

Az esélyegyenlőségre hivatkozva minden intézmény ugyanazt a semmire sem elég pénzt kapta, s az apparatcsikok nem értették, hogy ez miért nem elég; mára krétára sem. A voluntarista döntnököknek ugyanis annyi valóságismeretük sem volt, hogy tudták volna, hogy önkormányzataink erejükön felül is fakasztottak pénzt iskoláikra, míg azt sajátjuknak tudhatták.

A szervezeti-pénzügyi bajokat tetézte, hogy semmibe vették azt az alapszabályt, miszerint az iskola kulcsfigurája a tanár. Aki ebből következően autonóm létező. Igazgatóstul önmenedzselő, aktagyártó végrehajtóvá minősítette vissza őt a magasságos oktatási hivatal. Ide a hatalom amúgy zömében azokat a tanügyi menekülteket állította – kvázi jutalomból –, akik tanítónak nem, de lojális végrehajtónak beválni látszottak.

És így tovább... Nem fájna ez annyira, ha közben ez a szervezet nem morzsolná össze gyerekeink, unokáink derűjét, jövőjét.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2016. február 02. 18:56
Vida elvtárs! Mindig tudtuk,hogy a "Kisalföld" papagájok gyülekezete.Azt is,hogy Pallagi az idomár! Egy ép mondatot sem tudtok önmagatoktól megfogalmazni. Az Mszp kottájából játszotok. Az idomának is csak ennyire futja!!!!!!
balbako_
2016. február 02. 16:25
Ha az ősbűnt nyomozza ott cseszték el, hogy a Szadesznek dobták a tárcát! A kereszténydemokraták most próbálják helyrehozni.
Wendriner
2016. február 02. 16:11
Kisalföld. Ugorgyunk!
malakka
2016. február 02. 16:08
Tényleg elég nagy lehet a baj, ha ezek a szerencsétlenek kimondatlanul is abban bíznak, hogy a felhevült pedagógusok élesre fent krétával majd jól megdöntik az orbánrezsimet... Bár ki tudja...ha esetleg a siratóasszony Sándorral is beerősítenek, akkor a 12 fős pártok nagyformátumú vezetőinek már csak az élre kell állniuk :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!