A jövő el van kezdődve, társadalmi akaratilag

2016. április 14. 09:24

Én mindig sejtettem, hogy ez a Tóbiás Jóska valamit nagyon tud. És aztán tessék, kiderül, hogy Lenin óta nem volt ekkora stratégája a baloldalnak.

2016. április 14. 09:24
Uj Péter
Népszabadság

Ideje van az ünneplésnek. Jöttem, láttam, nyitva tartok (Venni, vidi, vici) kiálthatja büszkén a világba Tóbiás Jóska. Az ő történelmi szavaival: »Győztek az emberek, győzött a demokrácia, a társadalmi akarat és az MSZP, a kormány pedig kapitulált«.

A győzelem nagyobb és gyorsabb volt, mint amire bárki számíthatott. A rendszer újabb oszlopa roppant meg, a teljes összeomlás elkerülhetetlen. A Klik már térden, az egészségügy forrong, stadionprogram társadalmi alapjai megrendültek.

Az első általános országos vasárnapi nyitvatartási népünnepély után megindulhatnak az önkéntes stadionbontó brigádok, előkerülhetnek az eddig lakásokban rejtegetett fékek és ellensúlyok, egy alkotmányjogászokból álló bátor felkelőcsapat egy éjszaka titokban visszaállítja a Sólyom-féle Nagyon Demokratikus Alkotmányt, és akkor felvirrad újra a jogállamiság napja, újra lesz Köztársaság, félkarú rabló minden kocsmában, szabad cigivásár, Andy Vajna meg húzhat vissza Hollywoodba, csuklóztassa ott a Schwarzeneggert, ne a magyar adófizetőket, még Habony valamelyik Gucci táskáját is utánahajítják majd Ferihegyen. Vajna Timi meg mehet vissza Damu Rolandhoz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZsoBuda
2016. április 14. 13:20
Nagyon jó. Hasonlót jobboldali újságíró is írhatna, téma ott is van elég. Már az sem normális hogy egy újságíró "bármilyenoldali". A hülyeség az világnézettől függetlenül hülyeség és egy újságíró azért az ami, hogy ezeket megírja. Ha így lenne, akkor talán az újságírás nem foglakozás, hanem hívatás lehetne.
néhai Ch.Pilot
2016. április 14. 12:31
Nem tudom, mi ez a sok like a cikknek? Ennyi opportunista jobboldali jár a Mandira? Elég egy jó szó ettől az alapvetően magyargyűlölő, sátánista szemét szerzőtől, és olvadtok, mint a vaj? Még a végén kiénekli a szánkból a sajtot, és 2018-ban jön a balos 2/3.
ThunderDan
2016. április 14. 12:15
"És minden, de minden lesz megint, ami volt az őszödi beszéd előtt, lesz devizahitel, költségvetési hiány, indokolatlanul magas közkiadások, és itt lesz a legdrágább a gáz Európában (sereghajtókból éllovasok!), sőt az adórendszer annyi kulcsos lesz, amennyiről még ­Medgyessy Péter sem mert volna álmodni. Ezerkulcsos. Vagy millió." Hehe, ez üt.
korona
2016. április 14. 11:43
Már régen megállapított tény, hogy a kommunizmus/szocializmus NEM MEGREFORMÁLHATÓ. Elérkezett a csúcsűra, tetőpontjára, a végére és PONT. Bár próbálkoztak vele sokan, de nem lett belőle sláger. Így tehát az MSZP nevezetű nosztalgikus maradvány csoportosulás jobb, ha feladja vagy csak zárt ajó mögött folytatja az "örökös forrdalmat".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!