Hetvenhét százaléknyi a „Nem!”

2016. május 27. 18:47

A magyar népszavazás üzenete, hogy az európai lakosok elutasítják a brüsszeli vezetők kényszer-betelepítésről szóló döntését, mert az elképzelés és a végrehajtás megtagadásának financiális szankcionálása ellentmond a választók akaratának.

2016. május 27. 18:47
Balázs Ádám Samu
Magyar Idők

„A Nézőpont Intézet a Heti Válasz megbízásából készített legújabb közvélemény-kutatásából kiderül, hogy a magyarok 77 százaléka ellenzi a kötelező betelepítést, ami közel ugyanakkora elutasítottság, mint ami a 2008-as szociális népszavazás három kérdésének ügyében volt tapasztalható. A lakosság az Európai Unió legtöbb tagállamában hasonlóan vélekedik a bevándorlók kényszer-betelepítéséről: a közvélemény-kutatások tanúsága szerint a kvóta szellemiségét nagyon széles körben, közel kétharmados arányban elutasítják a legtöbb uniós tagállamban. (...)

A magyar népszavazás üzenete, hogy az európai lakosok elutasítják a brüsszeli vezetők kényszer-betelepítésről szóló döntését, mert az elképzelés és a végrehajtás megtagadásának financiális szankcionálása ellentmond a választók akaratának. A bevándorlók kötelező elosztását tehát nemcsak a kelet-közép-európai régióban és a balti térségben utasítják el, hanem azokban a nyugat-európai országokban is ellenzik, ahol a kormányok még támogatják a brüsszeli javaslatokat.

A magyar népszavazás fontos üzenet a brüsszeli politikai elitnek, közvetítheti az európai lakosság többségének véleményét a közös bevándorlási politika irányával kapcsolatosan. Egyértelműen kifejezheti, hogy a magyarok közel négyötöde elutasítja a kötelező betelepítési kvótát, és az európai polgárok túlnyomó többsége is így vélekedik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
popzene
2016. szeptember 19. 01:51
Szerintem azért hamarosan a legbutább fideszes mandiner-kommentelőknek is le fog esni, hogy már rég nem a migrációtól meg úgy általában a külvilágtól kell félnie az alkalmazkodásra képtelen proli rétegeknek, hanem a robotoktól. A termelés már most kezd visszatérni Kínából meg hasonló helyekről az USA-ban meg Németországban létesített robotozált gyárakba (pl Adidas). Úgyhogy, gondolom, akik mostanában épp az idegenellenes, fajvédő és nemzeti önellátást hirdető mozgalmakban vesznek részt, 1-2 éven belül átnyergelnek a géprombolásra. A karaván meg halad tovább.
valmue2
2016. június 18. 10:26
Megy a parasztvakítás ezerrel, fidesz módra....:)
Nannyó
2016. június 05. 15:35
77 százalék? Szólni kéne annak a degenerált dk-s eu kéviselőnek is, mert ő teljesen mást beszél és nem a magyar választók véleményét és érdekeit képviseli. Felháborítóak a nyilatkozatai!
Nannyó
2016. június 03. 17:58
Hát ezt a nemzeti egységet nem veszi tudomásul a Niedelmüller Péter, aki magyar eu-s képviselőként foglalkozik a migránstémával és felháborító nyilatkozatokat tesz Magyarországról. Még a saját honi pártjának a szavazói is benne vannak abban a 77 százalékban, ez az állat meg szembemegy a magyar közvéleménnyel. Én nem szoktam hazaárulózni, de most kivételt kell tennem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!