Ez a vereség a legnagyobb győzelmünk

2016. június 27. 09:57

Milyen kiscsapat az, amelyik egy ilyen belga válogatottnak az utolsó pillanatokban is három csatárral szalad neki?

2016. június 27. 09:57
Makk János
Mandiner

valogatott_2.jpg

A magyar válogatott kiesése után szembesítették Bernd Storck szövetségi kapitányt korábbi nyilatkozatával, hogy szerinte a magyarok milyen pesszimisták. A kapitány erre azt válaszolta, hogy az emberek boldogok és rengeteg támogatást adtak a csapatnak. És ez az a pillanat, amikor egy ilyesfajta közhely is tartalmat nyert.

Ez a vereség jelentette ugyanis a legnagyobb győzelmünket, mert bebizonyosodott: van optimizmus, kitartás és bátorság a magyar szívekben.

Milyen kiscsapat az, amelyik egy ilyen belga válogatottnak az utolsó pillanatokban is három csatárral szalad neki?

Milyen szurkolótábor az, amelyik 0-3-s állásnál vastapssal biztatja a nemzeti csapatot?

Melyik fővárosban ünnepelnek hétfő hajnalban egy négygólos kiütéssel történt kiesés után?

Ez Magyarország, ez a magyar szurkolótábor, ez a magyar álom. Ne is ébredjünk most már fel belőle!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. június 28. 01:43
3 csatàrral meg 3 védővel. A 21 éves Nagy Àdàmnak a kispadról ordibàlták menjen ki mèg jobban jobb szèlre. Ő a jobb bekk. Is.
pemete jakab
2016. június 27. 23:18
"Milyen kiscsapat az, amelyik egy ilyen belga válogatottnak az utolsó pillanatokban is három csatárral szalad neki?" Hátrányban és kiesési szakaszban melyik csapat nem a támadósorát próbálja erősíteni?
Akitlosz
2016. június 27. 18:22
"Milyen kiscsapat az, amelyik egy ilyen belga válogatottnak az utolsó pillanatokban is három csatárral szalad neki?" Olyan, amelyik 4:0-ás vereséget szenved. Játszhattak volna akár 11 csatárral is. És? Nem a csatárok száma minősíti a meccset, hanem az eredmény.
Gusztav12
2016. június 27. 18:00
"Melyik fővárosban ünnepelnek hétfő hajnalban egy négygólos kiütéssel történt kiesés után?" Ezt azért egy csöppet abszurdnak, már-már Monty Python-ba illőnek érzem. Minden elismerésem a csapatnak és a szurkolóknak, de jó lenne lassan visszaszállni a földre és befejezni ezt a hisztériát. Pontosan. A foci körül évek óta egy beteges, felturbózott műhisztéria zajlik, köszönet a felcsúti bohóc műfocisnak. Most persze kussol a ganéja, mert pontosan tudja, hogy az Ausztria elleni egyedüli magányos győzelem nem sokat változtatott a válogatott helyzetén... Amennyiben kijutnak a VB-re, akkor újra ki lehet nyitni a dossziét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!