Aggok és asszaszinok (1.)

2016. július 28. 07:40

Elaggott Európa, elaggott a kereszténység, elaggottak a papjai, és megérkeztek az elaggott földre az új asszaszinok.

2016. július 28. 07:40
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Elaggott azóta Európa, elaggott a kereszténység, elaggottak a papjai, és megérkeztek az elaggott földre az új asszaszinok.

Itt vannak az asszaszinok, özönlenek földünkre, menekültnek álcázzák magukat, ha kell, vinnyognak, sírnak, sajnáltatják magukat, éhségsztrájkolnak a határunkon, leragasztják a szájukat, segítőik, elmebeteg emberjogi szekták ön- és közveszélyes tagjai által kitalált jelszavakat írnak a testükre, koszlott kartondobozaikra, s ha bejutnak Európába, akkor baltát ragadnak, és nekünk esnek a vonaton. Más asszaszinok nem jönnek, hanem itt vannak. Itt születtek, velünk nőttek fel, iskoláinkba jártak, s az elaggott Európa óvta őket, vigyázott rájuk, többletjogokat adott nekik, az elaggott, elhülyült Európa attól reszketett mindig, nehogy valamivel megsértse őket, az érzékenységüket, a másságukat, a hitüket, s akkor ezek egy szép napon közénk hajtottak a kamionjukkal, ránk robbantották a koncerttermeket, a reptéri várókat, az utcákat, a kávézókat, bozótvágó késsel esnek nekünk, megerőszakolják asszonyainkat, leányainkat, de a fiainkat is az uszodákban és a strandokon, és mi ahelyett, hogy minden erőszaktevőt felkoncolnánk ott, a helyszínen, mi inkább ügyes kis piktogramokat ragasztunk ki uszodáink és strandjaink falaira, amelyek jól érthető vizualitással azt magyarázzák, hogy mifelénk nem szokás megerőszakolni az asszonyokat, leányokat és kisfiúkat.

Mintha ezek nem tudnák.

Tudják. Hiszen itt élnek velünk, itt születtek, a mi iskoláinkba jártak. Ha pedig most érkező, magukat menekültnek álcázó asszaszinok, akkor is mindent tudnak mirólunk, a világunkról, hiszen biztos kézzel kezelik korunk pestisét, a »közösségi médiát«, kezelték már odahaza is, beletemetkeztek okostelefonjaikba és felkészültek jól a nyugati világból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. július 28. 15:38
Az agg zsóti erőlködése...
Magyarvagyok?
2016. július 28. 15:29
Milyen kevés elég a gyűlölködéshez. Értem, hogy gazember tetteitek következményeinek elkerülése céljából, megpróbáltok külső ellenségekre hivatkozni. Tudtátok?: " Azóta van migráns válság amióta Zsoltikáék bénáznak az Országunk élén?" Európa valóban szembe kell nézzen, a történelemmel. Mindig megtette. Figyelmeztetni, harangokat félreverni ma sem felesleges. Aki nem az egységes fellépés felé terelgeti gondolatait, mások véleményét, az nem a küzdelemre készül, hanem a zavarosban szeretne halászni !!! Kihasználva az emberek félelmeit, gyűlöletet széthúzást szítotok. Reménykedve, hogy megúszhatjátok azt a sok gaztettet amelyet elkövettek a NEMZET ELLEN.
Sulammit
2016. július 28. 14:12
De mindig lefüleljük a kópét. :)
Sulammit
2016. július 28. 14:03
Szép fehér tölcséres virága van, ismerem. Kordánban lehet tartani. Mármint a virágot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!