Somló Tamás adta a nevünket

2016. július 19. 12:16

Amit mi büszkén fel is vállaltunk, hiszen mi valóban Gójok vagyunk. Búcsúzunk Tőled, „keresztapa”!

2016. július 19. 12:16
Mészáros Imre
Gój Motoros Egyesület

„Búcsúzunk Tőled »keresztapa«! 

Somló Tamás zenészt 68 éves korában érte a halál. Régi barátság kötött hozzá, az LGT volt a fiatalságom egyik kedvenc zenekara. Bár nagyon sokszor volt köztünk világnézeti vita, de sohasem váltunk ellenségekké az elmúlt csaknem 30 év alatt. 1991-ben – amikor felbosszantottam őt – ő adta nevünket, amit mi büszkén fel is vállaltunk, hiszen mi valóban Gójok vagyunk. 

Ég veled Tamás, mély fájdalommal búcsúzunk Tőled!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imiblues
2016. szeptember 18. 10:43
Válaszom a pontagyúaknak Túl azon, hogy teljesen tájékozatlanok ez ügyben, mégis egy-két segítséget adok, ha egyáltalán feltudják fogni és értelmezni is tudják soraimat. A barátság nálunk nem faji kérdés, hanem emberi! Azaz milyen is az ember. Somló Tamás remek ember volt, még annak ellenére is, hogy miként élte meg a zsidóságát. Voltak ebből köztünk baráti viták, de sohasem fajult odáig, hogy ezért kölcsönösen gyűlöljük egymást. vitéz Pongrátz Gergelyt 1993-óta ismertem, halála előtt egy héttel is nála jártunk a pünkösdi búcsú előtt. Halála után a Corvin-közi megemlékezéseket biztosítottuk a rendezők kérésének megfelelően. Mi azok az emberek vagyunk, akik egy barátot akkor sem tagadunk meg, ha más a világnézete vagy a vallása. Vagy önök, akik fröcsögnek ránk faji és világnézet alapján köttetnek barátságokat? Amennyiben nagyobb az agyi kapacitása mint a pontnak, azoknak állok a rendelkezésükre az alábbi telefonszámon: 30-9-41-61-81 Mészáros Imre elnök, Gój Motoros Egyesület
Békanász a hasadon
2016. július 19. 23:49
"az az igazság, hogy jóval az őszödi beszéd kiszivárgása előtt, szeptember 9-én meghirdették október 23-ra azt az óriási motoros demonstrációt, amin nemcsak a Goj Motorosok, hanem többen is részt vettek. A Dózsa György úton voltunk vagy húszezren, és ott is szórólapokon terjesztettük, hogy aki gondolja, az csatlakozzon hozzánk. A Corvin közbe mentünk, hogy Pongrátz Gergely rendezvényét biztosítsuk, ahogy ezt tettük több éve. Személyes, jó kapcsolatom volt Pongrátz Gergellyel, aki úgy tekintett rám, mint fogadott fiára. " http://www.demokrata.hu/cikk/gumid-kopjon-ne-hazad-0 Ezt most nem egészen értem. Pongrátz Gergely 2005-ben meghalt. Miért kellett őt biztositani 2006 október 23-án?
peninsulavaldes
2016. július 19. 19:57
na így kell viselkedni. ezt megjegyzem a gójoknak
Nemzeti Mutyikos
2016. július 19. 18:34
gay-ek vagytok csak felrehallottatok! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!