Az erőszak elől menekülnek és megölik a vendéglátóikat

2016. július 25. 20:15

A würzburgi, reutlingeni, müncheni és ansbachi áldozatok hozzátartozóinak teljesen mindegy, hogy a Gyilkos Urat „az ISIS küldte”, „magától radikalizálódott”, vagy „lelki zaklatás áldozata lett”.

2016. július 25. 20:15
Richard Schmitt
Krone.at

„Nem igaz: sosem volt kontroll. Angela Merkel német kancellárnak és Európa teljes Refugees Welcome-részének eddig elég nagy szerencséje volt: a szexuális zaklatásokat, megerőszakolásokat, késeléseket, drog-üzelmeket, lopásokat elbagatellizálták a készséges médiacégek.

Legkésőbb a múlt héten azonban véget ért az lekicsinylés politikája: a würzburgi, reutlingeni, müncheni és ansbachi áldozatok hozzátartozóinak teljesen mindegy, hogy a Gyilkos Urat »az ISIS küldte«, »magától radikalizálódott«, »pszichikai problémája volt«, és/vagy »lelki zaklatás áldozata lett«, vagy csak simán »utánzó elkövető«.

Tény: ha ezek a külföldi tettesek nem érkeztek volna (többnyire Ausztrián keresztül) akadálytalanul és ellenőrizetlenül Németországba, akkor családok tucatjai spórolhatták volna meg a szenvedést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2016. július 26. 12:45
Merkelnek és a merkelizmus legfőbb szekértölóinak, propagandagépezetének Nürnbergben a helye
tango47
2016. július 26. 10:51
Vére egyesek ott is kezdik tudomásul venni, hogy kétszer kettő az négy.
balbako_
2016. július 26. 06:12
Hm! A szocializmus idején az emberek százmilliói szenvedtek lelki zaklatást - és szenvednek most is, mert lelki zaklatóik liberálissá vedletten továbbra is a hatalmi fősodor tagjai Európában - de nem robbantgattak ész nélkül ártatlan embereket.
áfonya
2016. július 26. 03:34
Európában pontosan az zajlik le amit már Amerika évszázadokkal ezelőtt csinált. Amerika hajókkal ment az afrikai partok felé összefogdosták a feketéket ,Amerikába szállították rabszolgáknak gyapot cukornád kávé ültetvényekre. Jelen eset csak annyival különbözik az amerikainál hogy euba becsalják a szinesbőrüeket eus partoknál felszedik mint megmentők(ugye milyen rafináltak) beszállítják a tőkés országokba ,majd a brüsszeli diktátorok rostára teszik a bevándoroltakat aki nem felel meg rabszolgának azt erőszakkal a volt kgst országokra sózzák kötelezik a befogadást .Modern emberkereskedelem folyik azok által akik a demokráciát emberi jogokat soha többé holokausztot hirdetnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!