Menekültek örökletes betegségével ijeszteget a közmédia?

2016. augusztus 30. 10:32

Ne higgyünk el elsőre semmit senkinek, még a Kettős Mércének sem.

2016. augusztus 30. 10:32
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„A 2004 óta Fidesz-tag, nigériai nagykövettel és orvossal készült riport arról szólt, hogy a Magyarországon jelenleg alig megtalálható menekültek most is milyen durva vírusokat terjesztenek. Illetve hogy a magyar egészségügy mindent megtesz, de a menekültek nem akarnak orvosi vizsgálaton átesni  nyilván ezt a Nigériában élő Fidesz-tag nagykövet nem támasztotta alá semmivel. Majd következett az alábbi bekezdés: »Ternák Gábor szerint a migrációval nem csak járványos betegségek kerülhetnek be Európába, hanem olyan genetikai betegségek is, amelyek Magyarországon nem fordulnak elő. Ilyen többek között a sarlósejtes vérszegénység, amelyeknek (sic!) fontos lenne a felismerése.« (...)

Tehát nevetséges ezzel a genetikai rendellenességgel ijesztgetni a menekültválság kapcsán.

Vagyis inkább ijesztő. Ternák ugyanis orvos, akinek tudnia kéne, hogy terjed egy ilyen betegség, és nigériai nagykövet, akinek tisztában kell lennie, hány menekült érkezik hazánkba Nigériából és környékéről. Az MTI szerkesztőjének pedig pontosan látnia kéne, hogy ennek a mondatnak semmi keresnivalója ebben a hírben, ha csak nem rémhireket terjeszteni és uszítani akarnak. De úgy tűnik, úszitani akarnak.

Ne csodálkozzunk, hanem figyeljünk, mert a következő hetekben még több, félinformációkra, csúsztatásokra, vagy konkrét hazugságokra alapuló hírrel találhatjuk szembe magunkat. Ne higgyünk el elsőre semmit senkinek, még a Kettős Mércének sem.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. szeptember 07. 09:09
Az örökletes betegségek nem nagyon ragályosak. De semmi szükség arra, hogy a gyorsan szaporodó bevándorlók újabb feladat elé állítsák egészségügyünket.
balbako_
2016. szeptember 06. 09:45
Hírem van a gonosz hülye szerzőnek. Ahonnan a migránsok jönnek nincsenek védőoltások, tehát azok a betegségek amikkel szemben mi már védettek vagyunk elvileg még vidáman léteznek köztük. De vannak még cifrábbak is. Mert bizony arrafelé a pestis is előfordulhat és hepatitis A,
balbako_
2016. szeptember 06. 09:45
Nem hallott emberünk a hastífuszról, hepatitis A,ről,vérhasról, maláriáról (ez utóbbiakra pl. nincs védőoltás nálunk)de a szűrtek közt volt már tbc, HIV, szifilisz, hastífusz és paratífusz baktériumhordozó, hepatitis B is.A bőr torzulásával és extrém hámlásával járó betegség elsőként Szíriában ütötte fel a fejét, ahol csekély orvosi ellátásra számíthattak az emberek. A betegség neve leishmaniasis. A népvándorlás következtében a betegséget kivitték az országból és már Libanon és Jordánia is fertőzött. betegség neve leishmaniasis. A népvándorlás következtében a betegséget kivitték az országból és már Libanon és Jordánia is fertőzött. A legújabb felmérések szerint Törökország is küzd már a betegséggel, és csak idő kérdése, hogy tovább terjedjen nyugatra.Aztán jöhet a Sárgaláz Ebola, Kolera,Meningococcus folytassam? Ez a Jámbor, ha hülye ön- és közveszélyes, ha normális akkor terrorista, mert ezeket a betegségeket nekünk szánná!
Tűz csiholója
2016. szeptember 06. 09:44
Te Dzsembor, akkora hülye vagy, hogy a saját agyrágó-bogás-fertőzésedet sem veszed észre! BIZONYÍTOTT az askenázi zsidók 73 féle genetikai mutációja, amely 99%-uknál többre jellemző . Ez a beltenyésztés következménye. Matematikailag is igazolható, hogy egy 10 ezer elemből álló halmaz elemeinek tulajdonságai az idő múlásával egyenes arányban egyre gyakoribb hasonlóságokat muatatnak, s akkor még a közösülés következtében létrejövő csírasejtekről nem is szóltunk. Ez elzártan élő indián (bennszülött) lakosságnál is igazolódott. A sémiták VALLÁSJOGA az oka a genertikai betegségeiknek. De pl. a TÜRK muszlimoknál ez nincs így, mert a türk népek alapból politeisták és csak "nagy vonalakban" tartják be a Saríját. Miközben Kök Tengri, Ormuzd , a bön, a buddhizmus lámaista válfaja is ad nekik életviteli utasításokat. Az ujguroknak (turkesztániaknak) még a MANICHEIZMUS és kereszténység is. Ezért ott nincs is gond efféle betegségekkel. Szóval, a döglött SZADESZ bűzét árasztó Jámbor, elmégy te a picsába!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!