Miért szavazok NEMMEL? 1.

2016. szeptember 22. 11:39

Ma pedig arról vitatkozunk, hogy a tömeges migráció két generáción belül lerombolja-e Európát. Én azért szavazok nemmel, mert nincs kedvem megvárni, amíg ebben is igazunk lesz.

2016. szeptember 22. 11:39
Lánczi Tamás
Mozgástér

„Másfél éve a baloldal azt mondta, hogy nem létezik tömeges migráció. Mi azt állítottuk, hogy létezik, és a veszélyt komolyan kell venni. Sajnos igazunk lett.

Később a baloldal váltig állította, hogy akik be akarnak jönni, egytől-egyig segítségre szoruló menekültek. Mára kiderült, hogy sem jogi, sem egyéb szempont szerint nem menekültek, hanem migránsok. Egy újkori népvándorlás résztvevői.

Aztán arról vitatkoztunk, hogy a migránsok közt megbújva terroristák, bűnözők áraszthatják el Európát. A baloldal ezt is tagadta, hiába hoztunk fel észérveket. Sajnos később ismét bebizonyosodott, hogy igazunk van.

(…)

Ma pedig arról vitatkozunk, hogy a tömeges migráció két generáción belül lerombolja-e Európát. Én azért szavazok nemmel, mert nincs kedvem megvárni, amíg ebben is igazunk lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
majszter
2016. szeptember 23. 10:52
Most arról kéne inkább szavazni, hogy folytathatja-e tovább az ország kirablását a Fidesz maffia. Mivel erről nem lehet szavazni, a kormány népszavazási kérdése pedig semmire nem megoldás, bojkottálni kell ezt a népszavazást. Majd ha megkérdezik, hogy kell-e Paks II, kell-e olympia, stb. azokra lehet értelmes választ adni, akkor majd elmegyünk szavazni!
koronaszepe
2016. szeptember 23. 08:50
Lànczi, maga dohànyos?
Akitlosz
2016. szeptember 22. 19:46
Magánügye. A szavazás különben is titkos, azt ír amit akar.
szavaztam
2016. szeptember 22. 15:12
Én már szavaztam... jól látszik h csak a soros álcivil szervezetei meg az álellenzéki pártok támogatják nyiltan vagy álcázva a betelepitést...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!