Virtuális valóság épül ki Fidesz-híveknek

2016. október 04. 17:23

Ha jól értem Orbán mai megnyilatkozását, bevisznek egy mélyütést Brüsszelnek azzal, hogy Alaptörvénybe foglalják a hatályos uniós szabályozást.

2016. október 04. 17:23
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Ha jól értem Orbán mai megnyilatkozását, bevisznek egy mélyütést Brüsszelnek azzal, hogy Alaptörvénybe foglalják a hatályos uniós szabályozást, mely szerint mindenkivel szemben le kell folytatni az egyedi menekültügyi eljárást. Csoportos betelepítés nem létezik, arra talán egyetlen példa lehetett, az állítólagos kopt keresztények befogadása.

Azért nem lennék most az imperialisták helyében! Ez a népszavazás-bohózat újabb és újabb mélységeket ér el, egy teljes virtuális valóság épül ki Fidesz-híveknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. október 05. 11:42
outsider1 [Hozzászóló kiszűrése] 2016. október 5. 09:23 Lelkiismertet? Olyan neki nincs. Igenis többszázmilliárd forintnyi pénzt kaptunk határvédelemre, de lenyúlták." Fejtse ki a valóság minden szeletét, kitől kaptunk többszáz milliárdot, mikor, mire. ha lehet pontosan, ugyanis az az érzésem, hogy maga csak blöfföl.
quiet
2016. október 05. 10:26
Nagyonközelről nézed a hegyet, nem látod a körvonalát, menj egy kicsit messzebb. Ha messzebb mész, több dolgot is észreveszel. 1. Európa a világ legsűrűbben lakott kontinense. 2. A migránsválságnak régi és új előzményei ,okai ( gyarmatosítás ) és felelősei ( gyarmatosító országok ) vannak. 3. A kiváltó okai nem szűntek meg, hanem más formákban tovább élnek. Az eszközök jól láthatóak és a szándék kétségtelen ( destabilizálás ) 4. a Migránsözön szándékosan gerjesztett. 5. Gyakorlatilag az ENSZ és az EU BÁRMILYEN megoldást képes megvalósítani ma . Ezzel a pár ( még bőven csak vázlatos ) alapkitétellel indul a dolog, amik evidenciák. ( ha ezeket vitatod, abba is hagyhatjuk itt ) Most nézd meg ezeknek a feltételeknek az ismeretében milyen akció valósul meg. De ne menj közelebb ! Humanitárius is csak ésszerűen lehet az ember. Midegyik pontnak vannak következményei. gondold végig, vesd össze a tényeket és látni fogod, hogy mi van. A legirracionálisabb lépések történnek, szépen kirajzolódó EGYÉNI és KIS CSOPORTZÉRDEKek alapján. A fiam csak úgy nevezi: "Szartalicska, apa pár ember odaszarik, a sok meg eltolja. " Tudod, mi az, hogy irracionális? Tudod, milyen következménye van annak, ha egy kontins irracionálisan viselkedik?
Hunyadi Mátyás
2016. október 05. 10:12
:)) Jávor Benedek politikai legitimitásánál virtuálisabb dolog kevés van a világon.
Hora
2016. október 05. 09:07
Gumigerinc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!