A Nap rejtélye

2016. október 07. 07:25

Néz ki Gyurcsány Ferenc az ablakon, és nem érti, mi történik. Október 2-a óta minden alkalommal felkelt a Nap. Hát, hogy van ez, kérem? Nem szóltak a világnak, hogy itt a népszavazás után jön a világvége?

2016. október 07. 07:25
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

Néz ki Gyurcsány Ferenc az ablakon, és nem érti, mi történik. Október 2-a óta minden alkalommal felkelt a Nap. Hát, hogy van ez, kérem? Nem szóltak a világnak, hogy itt a népszavazás után jön a világvége?

Azt sem érti, hogy még mindig Európa térképén van Magyarország. Hát nem arról volt szó, hogy Orbánék kiléptetik azonnal az országot az Európai Unióból?

De azt végképp nem érti Gyurcsány Ferenc, hogy miért még mindig nem ő a miniszterelnök. Hát nem úgy volt, hogy ha ötven százalék alatt marad a részvétel, akkor a nép felkel és elkergeti Orbán Viktort? S ehhez képest mit csinál a nép? Éli mindennapjait, dolgozni jár, sőt, néha még szórakozni is, ahelyett, hogy megdöntené a »Fidesz-rezsimet«, és őt, Gyurcsány Ferencet meg trónra emelné? Azért ez kimagasló pofátlanság egy Gyurcsány Ferenccel szemben.

Sehogy sem akarja ez a fránya nép megérteni az ő szavát. Itt van ez a legújabb közvélemény-kutatás is, amelynek azt kellene mutatnia, hogy a Demokratikus Koalíció lesz öt perc múlva az új kormánypárt. De nem azt mutatja! Azt mutatja, hogy a Fidesz népszerűbb, mint 2014-ben, rá meg jó, ha négyszázaléknyian szavaznának! Hát bolond ez a nép? Ezek a magyarok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. október 07. 20:53
Szanalmas, hogy a partlapban gyurcsanyozni kell. Broaf.
BőröndÖdön
2016. október 07. 20:26
Érvénytelen,eredménytelen...
szamarhegy
2016. október 07. 14:52
A manadinert se fenyegeti, hogy az egészségüggyel, oktatással, nyugdíjrendszerrel foglalkozó elemző írásokat szemlézzen.. A mandiner.hu-t, szerkesztőket, újságírókat nem erre tartják, hanem a napi Gyurcsányra, a napi bevándorlóra, napi szemét Brüsszelre...
madarasi.abel
2016. október 07. 09:39
Remélem, nem ez a színvonal jelenik meg kinyomtatva. A könyvtárak megőrzik az újságokat, az utókornak nehezen fogjuk majd megmagyarázni, hogy nem csak idióták grasszáltak a magyar ugaron. (ps: hány előfizetője van ennek a libafoschnak?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!