A vereség

2016. december 15. 16:39

Merkelnek megszakad a szíve Kelet-Aleppótól. Azé a nőé, aki 2003-ban az ellenzék vezetőjeként kiállt Bagdad bombázása és Irak megszállása mellett.

2016. december 15. 16:39
Arnold Schölzel
Junge Welt

„George W. Bush amerikai elnöknek a 2001. szeptember 11-ét követően bejelentett, ám ezen dátum előtt már rég elhatározott »terror elleni háborúhoz« sürgősen terroristákra volt szüksége. Voltak. Csatlósai a hivatalokból és szerkesztőségekből érkeztek azokhoz a zsoldosokhoz hasonlóan, akik a szárazföldön meneteltek előre. Aki ezeket a bandákat legyőzni és kiűzi például Aleppó keleti városrészeiből, bűnös.

A gyilkosok az ARD, ZDF, FAZ és Spiegel szerint ugyanis »lázadók«, »felkelők«, mi több: »forradalmárok«. Céljaikért örömmel küzdenek a német szerkesztők, valamint a német Balpárt prominens tagjai. Mennyivel jobban hangzik a »forradalmár« szó a saját lakosság elleni pszichológiai hadviselés során, mint a befolyási övezet, a felosztás, az olaj, a gáz és a csővezeték szavak!

(...)

Egy USA-vezette koalíció, benne az Iszlám Állam szponzoraival és egyéb gyilkos bandákkal 2014 óta úgy tesz, mintha szembeszegülne védenceivel. Eközben nemzetközi joggal ellentétes agressziót hajtanak végre a szír állam és legitim kormánya ellen. Egy éve mindebben Németország is közvetlenül részt vesz. Ennek okaként a német kormány az orosz haderő damaszkuszi kormány kérésére érkező 2015. szeptember 30-i beavatkozását és ennek sikereit jelölte meg.

Már most tudható, hogy az imperalista Németország és a szír állam tökreverésében részes harcostársai ezt legalább annyira nem akarják majd elhúzni, mint 1945. május 8-át. A kancellárnak megszakad a szíve Kelet-Aleppótól. Azé a nőé, aki 2003-ban az ellenzék vezetőjeként kiállt Bagdad bombázása és Irak megszállása mellett, és akitől semmit nem hallottunk, amikor Falludzsát az amerikai seregek a földdel tették egyenlővé, miután urántöltettel, valamint fehér foszforral lőtték. Nyilván az sem hatja meg a szívét, hogy az Iszlám Állam az amerikai légierő gondos támogatásával bevonult Palmürába.

Nem, a szíriai háborúnak nincs még vége, mint azt a nyugati mainstream sajtó kedd este óta hangoztatja. A fenyegetés azt jelenti: amit még ebben a meggyalázott országban élő embereknek el kell viselniük a nyugat háborús szándékai miatt, az tényleg szívszaggató. A NATO és az EU központjaiban ülő gyilkosok ugyanis csak egy nyelvet értenek, mint azt a Kelet-Aleppó felszabadításáért folytatott harc ismét megmutatta: a katonai vereségét. Mindenkinek azon kell most lennie, hogy ezt ismét elszenvedjék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2016. december 16. 12:01
"A kancellárnak megszakad a szíve Kelet-Aleppótól. Azé a nőé, aki 2003-ban az ellenzék vezetőjeként kiállt Bagdad bombázása és Irak megszállása mellett, és akitől semmit nem hallottunk, amikor Falludzsát az amerikai seregek a földdel tették egyenlővé, miután urántöltettel, valamint fehér foszforral lőtték. Nyilván az sem hatja meg a szívét, hogy az Iszlám Állam az amerikai légierő gondos támogatásával bevonult Palmürába." Ez mindent elmond az amerikaikollaborans hazaarulo Merkelrol. Eljon meg az a nepbirosag ami elott felelnie kell.
Sitiveni Klein
2016. december 16. 10:49
Úgy tudom, hogy Saddam német gyártmányú gázzal irtotta a kurdokat...... :-(
szavaztam
2016. december 15. 18:58
gratulálok a cikk irójának... nyugati gyilkos vezetők csak azért tudják azt csinálni mit csinálnak mert a média falaz nekik, mindenki aki utánanéz látja h a sziria 'forradalom' nyugati puccskisérlet assad ellen, minden halott az ő lelkükön fog száradni ha egyáltalán van nekik... http://youtu.be/nUCwCgthp_E
mo ching
2016. december 15. 17:39
Na de kérem, ha egyszer lassan több amerikai katona van Németországban, mint német, akkor kinek az érdekeit képviselje a német kormányzat? Élt Arni bácsi az NDK-ban? Mert akkor tudná, hogy megy ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!