Orbán félelembeszéde

2017. június 28. 15:29

Győzelminek volt szánva Orbán Viktor június 27-ei értékelése, félelembeszéd lett belőle.

2017. június 28. 15:29
Kabai Domokos Lajos
Bekiáltás

„Győzelminek volt szánva Orbán Viktor június 27-ei értékelése, félelembeszéd lett belőle.

Időnként úgy érzem, be vagyok kerítve, de aki fél, ne menjen erdőbe – mondta nem is oly rég Orbán Viktor rajongóinak győri tábora előtt.

Csakhogy nekem az a benyomásom, hogy a kormányzó párt vezetője mintha épp az előttem ismeretlen eredetű félelmeit leplezné azzal, hogy úton útfélen emlegeti a ránk leselkedő veszélyeket. Nem mintha nem vetne fel valóságos problémákat, de ezt anélkül teszi, hogy érdemi vitát nyitna róluk. S talán ennek következménye, hogy rendre elmaradnak a hosszú távra is érvényes, az ország gondjait komplexen kezelő, a nyilvánosság elé tárt megoldási javaslatai. Ezzel szemben, a magányos erdőjáróhoz hasonlóan, mintha hangos kiabálásokkal, füttyögésekkel szeretné elűzni saját nyomasztó érzéseit, amelyekkel aztán a környezetét is megterheli.

Igaz, ez lehetne magánügy is, csakhogy Orbán Viktor történetesen Magyarország miniszterelnöke.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gézimézi
2017. június 28. 19:09
Ezek nem félelmek, hanem egy felelős, nagyformátumú politikus helyzetelemzései, melyek "egy kis késéssel" azok számára is világossá válnak, akik az ilyen "bátor, bekiabáló firkászokra" hallgatnak, mint Kabai.
zakar zoltán béla
2017. június 28. 17:31
Rikkancs:
illiberator
2017. június 28. 16:56
fake news
Zsolt75
2017. június 28. 16:55
Elég hülye benyomás. Ritkábban kéne így benyomni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!