A német sajtó egyoldalúsága

2017. július 26. 12:32

Így fest tehát a német mainstream sajtó: évek óta elfogult és egyoldalú képet ad a Németország és egész Európa jövőjében döntő szerepet játszó migrációról.

2017. július 26. 12:32
Lánczi Tamás
Mozgástér

„Innentől kezdve az alapvetően liberális beállítottságú regionális és országos német lapokban a meggyőzésé lett a főszerep: ma már a bevándorlás és a bevándorlók gazdasági előnyeiről beszélnek, nem pedig a társadalmi-morális érvekről.

A migrációs válság kirobbanása óta a főbb német lapok cikkeik 83 százalékában pozitív jelenségként állították be a „willkommenskulturt”, ami így egy erkölcsileg telített fogalommá vált, amit pártfogolni kell.

Így fest tehát a német mainstream sajtó: évek óta elfogult és egyoldalú képet ad a Németország és egész Európa jövőjében döntő szerepet játszó migrációról. Ráadásul mára hiteltelenné vált olvasó- és nézőközönsége előtt, hiszen egyre több európai polgár számára válik világossá a valóság és a média sugallta kép között tátongó szakadék.

Ha a német helyzet mellé odatesszük az amerikai demokrata-párti média körüli botrányokat, akkor megállapíthatjuk: a mainstream-liberális sajtó – és elit – az egész nyugati világban válságban van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2017. július 27. 20:23
A sajtószabadság nem az újságíró, hanem a tulajdonos szabadsága. Meg kell nézni, a németeknél kiknek a kezében van valójában a sajtó.
illiberator
2017. július 27. 20:21
"a német mainstream sajtó: évek óta elfogult és egyoldalú képet ad a migrációról." Miért miről nem ad egyoldalú egyben hamis képet?! Hazánkat is folyton gyalázták!
szancso
2017. július 27. 04:45
Pispers úr - politikai kabaretist - utolsó fellépésein - 2015 óta hallgat - szerint 5 nagy család tartja kezében az egész német sajtót, az országosat és a regionálisat is. Az öt nagy családból 3-nak a feje nő, akik rendszeresen megjelennek egy kis kávézásra a kancellári hivatalban és mutatják az irányt az atomfizikus nőnek.
Akitlosz
2017. július 27. 01:32
A középkorban sokkal vidámabb volt az élet Németországban. Pedig jóval kevésbé voltak színesek az emberek. https://www.youtube.com/watch?v=beXW5s3ZCB4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!