Ideje elfelejteni a letelepedési kvóta-ötletet!

2017. szeptember 25. 14:02

Az Európai Unió sok rossz ötlete egyikeként kell fátylat borítanunk rá.

2017. szeptember 25. 14:02
Morvai Krisztina
Közlemény

„Minden jóérzésű embert örömmel tölt el, hogy Szíriában és Irakban igen rövid időn belül vége lesz a háborúnak. A tévében felvételeket láthatunk például a háborúban sokat szenvedett Aleppó újraépítéséről – a hidakon, utakon, középületeken folyó munkálatokról. Ebből egyenesen következik: a szír, illetve iraki menekültek hazatérése már meg is kezdődött, és egyre kevesebb akadálya van annak, hogy ez folytatódjon is. Az életerős, felnőtt, egészséges férfiaknak most otthon van a helyük, hogy hazájuk újjáépítését segítsék. Ebből következően – tekintettel arra, hogy teljesen új tényekkel állunk szemben – véget kell vetni az Európai Unió Bírósága »kvótaítélete« feletti örvendezésnek, hiszen az ítélet máris idejétmúlt, és magával a letelepedési kvóta-elképzeléssel együtt az Európai Unió sok rossz ötlete egyikeként kell fátylat borítanunk rá.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirákulóziai Mikmuk
2017. szeptember 26. 10:31
Krisztina! Akkor kellett volna ugatnod, amikor zázripajtid megfúrta itthon a a kvóta népszavazást és az alaptörvény módosítást. Szar alakok vagytok egytől egyig!
SilentBob
2017. szeptember 25. 22:35
Szándékosan keveri a letelepedési kötvényt a migráns kvótával? Vagy csak felületesen hadovál össze-vissza?
katus
2017. szeptember 25. 20:15
Minden jóérzésű embert örömmel tölt el, hogy Szíriában és Irakban igen rövid időn belül vége lesz a háborúnak. A tévében felvételeket láthatunk például a háborúban sokat szenvedett Aleppó újraépítéséről - a hidakon, utakon, középületeken folyó munkálatokról. Ebből egyenesen következik: a szír, illetve iraki menekültek hazatérése már meg is kezdődött, és egyre kevesebb akadálya van annak, hogy ez folytatódjon is. Az életerős, felnőtt, egészséges férfiaknak most otthon van a helyük, hogy hazájuk újjáépítését segítsék. Ebből következően - tekintettel arra, hogy teljesen új tényekkel állunk szemben - véget kell vetni az Európai Unió Bírósága „kvótaítélete” feletti örvendezésnek, hiszen az ítélet máris idejétmúlt, és magával a letelepedési kvóta-elképzeléssel együtt az Európai Unió sok rossz ötlete egyikeként kell fátylat borítanunk rá. Videó:https://www.youtube.com/watch?v=_qOSFDCo-jo
2017. szeptember 25. 19:07
Sajnos ezek az ingyenélő migránsok nem kívánnak hazamenni, legfeljebb nyaralni... Nem törődnek a szülőhazájukkal, eszükben sincs az újjáépítésben részt venni. Mocskos, hazátlan paraziták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!