7 ok, amiért Karácsony Gergely kell legyen a baloldal miniszterelnökjelöltje

2017. október 04. 13:42

Karácsony Gergely igazi baloldali.

2017. október 04. 13:42
Pol13
Pol13

„1. Botka László a belső ellentétek, belső harcok áldozata lett. Ezzel szemben Karácsony Gergely Zuglóban is bizonyította, hogy integratív politikus, aki képes arra, hogy szót értsen a legkülönbözőbb szereplőkkel. Most egyértelműen egy olyan személyre van szükség, aki nem megoszt, hanem összefog; aki maga köré tud szervezni egy széles koalíciót.

2. Karácsony Gergely új generációs politikus. Semmilyen módon sem kapcsolódik a régi állampárthoz, sem a korrupt szocialistákhoz, sőt, a Gyurcsány-érához sem. Nincsenek korrupciós ügyei, nincsenek körülötte botrányok. Aki egy tisztakezű, új politikai generációt akar, szívből tudja támogatni Karácsony Gergelyt.

3. Karácsony Gergely igazi baloldali. Csak meg kell nézni a "Mindenki számít!" című programját, az általa is támogatott alapjövedelem gondolatát, vagy azt, hogy mit csinált Zuglóban polgármesterként: garantált minimumjövedelem, lakhatási támogatás, közösségi tervezés stb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. október 05. 18:28
Úgy kellene miniszterelnöknek, mint a Berni! Egyik sem érne egy fabatkát sem, gyámságra és IMF kölcsönre szorulnának. Azon kívül, hogy állandóan áskálódnak, mihez értenek?
kgyula
2017. október 05. 16:40
"...kell legyen" Jaaaaj... ez báncsa a fülemet.
Text adósság
2017. október 05. 14:56
"Karácsony Gergely igazi baloldali." Igazi balfasz.
imres
2017. október 05. 13:34
Karácsony Gergely baloldali. Amennyiben az SZDSZ baloldali párt volt. Karácsony Gergely nem kapcsolódik a régi rendszer új pártjaihoz. Amennyiben az SZDSZ nem volt koalíciós partnere az MSZP-nek. Karácsony Gergely az SZDSZ tanácsadója volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!