Magyarország jövője a Macron-tervtől függ

2017. október 02. 10:07

Magyarország sorsa most nem holmi „Soros-terven” múlik, hanem azon, hogy a Macron-tervhez hasonló reformfolyamatokhoz hogyan viszonyulunk.

2017. október 02. 10:07
Ujhelyi István
Ujhelyi István
MSZP-közlemény

„A biztonság és fejlődés kapcsán tett javaslatainak nagy többségével kérdés nélkül egyet lehet érteni, az euró-zóna megerősítése és második sebességbe kapcsolása pedig a haladó országok szempontjából logikus és előremutató, az eurót elutasító és a szorosabb integrációt ellökő országok (így Magyarország) esetében azonban mindenképpen hátrányos. Orbán Viktor és a Fidesz kiszorítja hazánkat az európai együttműködésből, kilöki a magyarokat az európai fejlődés lehetőségéből, pusztán azért, mert semmilyen kontrollt nem akar maga felett. Zavartalanul akarnak lopni, számonkérés nélkül megszegni a törvényeket, egyedül kapirgálni a szemétdombon. 

Magyarország sorsa most nem holmi »Soros-terven« múlik, hanem azon, hogy a Macron-tervhez hasonló reformfolyamatokhoz hogyan viszonyulunk és kikhez csatlakozunk. Erről kell beszélni a gyűlöletszító propaganda helyett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. október 03. 08:46
Franciázunk, franciázunk, az új hölgyike kedveli a franciát?
Text adósság
2017. október 03. 08:31
Róka képű ismerjük már a reformjaitokat mindegyik zsebre ment. Pl. Bokros Lalyos felezős nyugdíj reformja ami Panamai Pillér Nem Marad egy Fillér néven futott, vagy a föld reformotok az is csodálatos volt Macron földből Micron föld lett.
smarton
2017. október 03. 08:14
Tegnap láttam egy friss nyilatkozatát a TV-ben. A pofája úgy nézett ki, mint akit az alkohol vagy kábszer szétzilált.
Karbantartó9
2017. október 03. 06:59
Az ilyen hazaárulót miért nem zavarjuk el a francba?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!