Posztmodern cenzúra

2018. január 05. 15:05

Hogy is nézne ki az, ha a német vezetést kritizálná Brüsszel?

2018. január 05. 15:05
Hoppál Hunor
Polgár Portál

 

„Németországban gyűlöletbeszédet kiáltva szinte bárki véleményét elhallgattathatják, aki ellentmond a PC-dogmáknak, és álláspontja nem tartozik bele a tébolyult merkeli világ mainstream szókészletébe. A véleménykorlátozó gépezet hatályba lépése pillanatában azonnal munkába lendült: még újév napján letiltották a Twitterről Beatrix von Storchot, az AfD parlamenti frakcióvezető-helyettesét. A jobboldali politikus egy posztjában azt kifogásolta, hogy a kölni rendőrség arabul köszöntötte követőit szilveszterkor. Emiatt 12 órára blokkolták a profilját.

A posztmodern cenzúra tehát néhány nappal ezelőtt életbe lépett a német »mintademokráciában«. A 20. századi bűnöket követő német túlkompenzálás átcsapott egy másik szélsőségbe, és a nemzetiszocializmus után bő hét évtizeddel letették egy új totalitárius eszme önkényuralmának alapkövét. Az EU pedig hallgat. A fordított logikával élő brüsszeli bürokraták bármely magyar és lengyel intézkedés hallatára azonnal diktatúrát kiáltanak, de ha valamely nyugati államban foganatosítanak egy valóban antidemokratikus törvényt, akkor csend van. Indokolatlan esetekben indítanak kötelezettségszegési eljárásokat, ám ha valós veszély fenyeget, elnéznek mellette és nem is vesznek tudomást róla – hogy is nézne ki az, ha a német vezetést kritizálná Brüsszel?

Sürgősen véget kellene vetni az Európai Unió és a kettős mérce mérgező frigyének. Különben ez a kapcsolat rossz fényt vethet a fősodratú európai elit ténykedésére, és az emberek átlátva a szitán megismernék a nyugati bezzegdemokráciák árnyoldalait. Ami azért valljuk be, elképzelhetetlen lenne, hiszen Németország negatív tulajdonságai olyanok, mint a Fidesz által kreált álproblémák (bevándorlás, kvóta, Soros-terv): természetesen nem léteznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2018. január 05. 16:14
"A jobboldali politikus egy posztjában azt kifogásolta, hogy a kölni rendőrség arabul köszöntötte követőit szilveszterkor." Arabul IS! Óriási különbség! Ugyanis ettől válik egy jogos kritika szimpla gyűlöletbeszéddé. A német állam pedig nagyon józanul felismerte, hogy a területén élő több millió muzulmán polgár ugyanúgy az állam részei, mint a németek. Ezért a jogaikat meg kell védeni pl. az AfD-féle gyűlöletkeltőktől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!