A V4 államok megtörése Soros célja

2018. március 22. 19:17

A Visegrádi Négyek alkotják a bevándorlásellenes országcsoportok keménymagját az Európai Unión belül. Így nem véletlen, hogy ezt a négy államot támadja Brüsszel és a Soros-hálózat a legintenzívebben.

2018. március 22. 19:17

„A Visegrádi Négyek alkotják a bevándorlásellenes országcsoportok keménymagját az Európai Unión belül. Így nem véletlen, hogy ezt a négy államot támadja Brüsszel és a Soros-hálózat a legintenzívebben. Most Magyarországon a sor, ahol az április 8-i választáson egy politikai káoszt hozó szivárványkoalíciót szeretnének hatalomba juttatni, melynek hatására az amerikai milliárdos meg tudná változtatni hazánk bevándorláspolitikai álláspontját.

Soros György bárkit hajlandó támogatni Európa-szerte azok közül, akik a nemzeti törekvések elnyomásában és a nekik nem tetsző kormányok megdöntésében érdekeltek. Ezeknek a szervezeteknek Európa-szerte erős a befolyásuk, globális rendszerükkel képesek más szervezeteket irányítani és hatni a demokratikus folyamatokra. A kelet-közép-európai régióban szinte minden évre jut egy kormánygyengítő akciójuk, mindenhol rendre tudatosan összekeverik az érdekvédelmi és politikai szerepeket.

Magyarországon mára mindenki számára egyértelművé vált, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány forrásaival dolgozó számtalan liberális és anarchista szervezet rendszeresen beleszól az ország belpolitikájába. Szinte alig lehet találni az elmúlt évekből olyan kormányellenes megmozdulást, amely mögött ne ez a hálózat állt volna.

Ilyenek voltak a 2015-ös és a 2016-os diáktüntetések is, amelyek elutasították a szakmai egyeztetéseket és csupán a rendzavarásokban, a minél nagyobb kormányellenes megmozdulások szervezésében voltak érdekeltek. A legnagyobb, 2013–2014-es eseményeket a Krétakör, a HaHa diákmozgalom és az akkor még Bajnai Gordonnal fémjelzett Együtt 2014 nevű párt irányította, amelyet a Haza és Haladás Alapítványon keresztül pénzelt Soros György.

A Krétakör Alapítványt (amely a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül szintén több tíz milliónyi Soros-forráshoz jutott) pedig történetesen az a Gulyás Márton vezette, aki azóta is ott van az összes kormányellenes tüntetésen és mostanában a Közös Ország Mozgalom élén a káoszt hozó ellenzéki szivárványkoalíció megteremtésén munkálkodik.

Szlovákiában is igen erős a befolyásuk ezeknek a szervezeteknek. A 2016-os szlovák pedagógus- és ápolói tüntetések receptjét mintha pontról pontra alkalmazták volna később Magyarországon is. A megmozdulások támogatói között természetesen jelen voltak az Open Society Foundation által segített civil szervezetek is.

A magyarországihoz hasonló események nyomán Szlovákiában a 2016-os választási kampány előtti hetekben zajló tüntetésekkel a Soros-hálózat ugyan akkor még nem érte el a kormány megbuktatását, de jelentősen gyengítette Robert Ficót: a választáson politikailag erősen feldarabolódott parlament és kormány jött létre. Az elmúlt hetekben azonban elérte célját az amerikai milliárdos, közreműködésével Robert Fico lemondásra kényszerült és kormányválság alakult ki Szlovákiában.

Ennek hatására Szlovákia kisebb súllyal tud majd fellépni az európai uniós tárgyalásokon, többek között a kötelező betelepítési kvóták kapcsán. Márpedig éppen az Soros György egyik legnagyobb célja, hogy Európában a migránsok letelepedését és ezzel a nemzetállamok meggyengítését segítse elő.

Kezdhetnek aggódni Lengyelországban is, ahol amióta a kényszer-betelepítést szintén elutasító Jog és Igazságosság (PiS) alakított kormányt, rendszeressé váltak az emberi jogokat féltő tüntetések. Lengyelországban a fő pénzelosztó Soros-szervezet a Báthory István Alapítvány, amely a norvég pénzek felett is diszponál és rendszeresen feltűnnek a kormányellenes megmozdulások mögött.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abcdef
2018. március 22. 23:13
Látom, sipákolnak a balosok ami azt jelenti, hogy a cikkíró közel jár az igazsághoz. Régi szabály: minél jobban sipákolnak, annál közelebb vagyunk a lényeghez.
noMores
2018. március 22. 22:27
Danika, van neked csajod, vagy tényleg annyira gyökér vagy, hogy azzal nőzöl, hogy a neo-komcsi figyelőben nyalod vitya seggét?
kunfia
2018. március 22. 21:02
Orbán a mi vezérünk! Megment minket a túlzott EU támogatások elköltésétől. Ez a drága ember védi népét a televíziója,és további médiája által az igaz hírektől is. Haverok,buli,hanta!
3M..
2018. március 22. 20:45
Orbán meghajlik a Brüsszel által utalt pénz előtt. Mindig elveszi és szétosztja azt maguk között. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!