Ez a választás sorsdöntő

2018. március 25. 12:20

A rendre szavazzunk, ne a káoszra!

2018. március 25. 12:20
Professzorok Batthyány Köre
Közlemény

„Ez a választás sorsdöntő. Történelmünk bizonyítja, hogy Magyarország határai Európát is védik. Ne adjuk fel nemzeti identitásunkat és biztonságunkat! Szuverenitásunk és jogállamiságunk megőrzése elengedhetetlen ahhoz, hogy a választás után remény legyen társadalmi megbékélésre. Hazánk és kultúránk megőrzése az a nemzeti minimum, ami most világnézettől és politikai meggyőződéstől függetlenül érdeke és erkölcsi kötelessége minden választópolgárnak. A rendre szavazzunk, ne a káoszra!”

(MTI OS)

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2018. március 25. 22:53
Na a csicska professzorok megint megszólaltak.
madarasi.abel
2018. március 25. 21:01
te is fiam, Professzorok Batthyány Köre? valamikor adtatok az arcotokra. szégyen, mi lett a konzervatívok krémjéből. Nagy szégyen.
Pelso j.
2018. március 25. 20:21
Ócska pártszócsövek.
yndi
2018. március 25. 20:08
"Szuverenitásunk és jogállamiságunk megőrzése elengedhetetlen ahhoz, hogy a választás után remény legyen társadalmi megbékélésre." Jogállamiság a Fidesszel? Társadalmi megbékélés Orbán Viktorral? Vagy ijesztő zűrzavar uralkodik a "professzorok" fejében, vagy pedig valójában az ellenzék mellett kívántak kampányolni, csak nem sikerült ezt elég világossá tenniük...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!