Megint okosan csinálta a Fidesz

2018. május 08. 11:01

Nehéz lesz Brüsszelben, vagy a külföldi újságíróknak diktatúrázni.

2018. május 08. 11:01
Rovó Attila
Index

„Mindenki azt hitte, hogy kordonos-rendőrállamos-mindenlevanzárva hangulat lesz, a Jobbik pedig majd elviszi a showt a kordonbontással. Ehelyett bonthatatlan, élőerős rendőrlánc volt egy rövid ideig, aztán pedig beengedték a tüntetőket a térre. Na, erre hivatkozva nehéz lesz Brüsszelben, vagy a külföldi újságíróknak diktatúrázni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Prince of Absurdistan
2018. május 08. 20:16
Nem arról van szó, hogy okosan csinálta a Fidesz, hanem arról, hogy nincs itt semmilyen diktatúra. Úgy is fogalmazhatnék, hogy az a diktatúra, ami kínosan ügyel a jogállamiság játékszabályainak betartására, az egyszerűen nem diktatúra. Most csalódottak vagytok igaz? Orbánbasi megint nem akart veletek diktátorosdit játszani, pedig most tényleg itt lett volna az alkalom. De Orbán Viktor valóban okosabb ennél: ő már rég tudja: nem akkor baszik ki veletek, ha rátok küldi a lovasrendőröket, hanem akkor, ha nem! :D
Droite
2018. május 08. 18:04
Nem mintha valaha is zavarták volna a tények az Index munkatársait egy jó kis diktatúrázós cikk megírásában. Menni fog az ezután is! Én nem félek ettôl!
tango47
2018. május 08. 16:40
Szerintem a Brüsszelbe delegált hazaárulók előtt ilyen piszlicsáré akadályok nem nyomnak a latban.
fogas paduc
2018. május 08. 16:04
Majd megírja a nyugati sajtó a magyar hatóságok kegyetlenkedését: - ugyanis nem osztottak ásványvizet a tüntetőknek, és UV elleni kenőcs sem volt számukra biztosítva! Továbbá a a napi egyszeri meleg ételről sem gondoskodtak. Gyalázat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!