Bedőlő Wilkommenskultur

2018. június 26. 14:35

A Willkommenskultur nem terjedt át a hispán félsziget keleti részének lakosságára, ám az elvakult globalista médiumok ebbe sehogy sem bírnak belenyugodni.

2018. június 26. 14:35
Megyeri Dávid
Magyar Idők

„Újabb részéhez érkezett a migránstukmáló szappanopera. Amióta ugyanis az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini kijelentette, hogy nem fogadnak a kikötőik többé illegális bevándorlókkal tömött Soros-hajókat, a globalizációs propagandisták minden erővel fenn kívánják tartani azt a látszatot, mintha a nép bárhol is lelkesen fogadná a veszélyes tengeri útra hitegetéssel rávett embereket. Ennek szimbóluma lett az Aquarius nevű álcivil mentőhajó, amelyet a szívtelen jobboldali olasz miniszterelnök-helyettes elutasított, mígnem a melegszívű új baloldali kisebbségi spanyol kormány tárt karokkal invitált.

A külföldi sajtó könnyzacskókra ható tudósításokban számolt be a szegény menekültek és önzetlen jogvédő mentoraik kálváriájáról, s természetesen idealizált hangulati elemekkel ecsetelte azt az érkeztetést, amiben Valencia el- és befogadó városvezetése és ugyanilyen érzületű polgárai részesítették a hányatott sorsú afrikai menedékkérőket.

Egy sor sajtóorgánum le is adta az AFP hírügynökség tudósítását, amely szerint nemcsak hatszáz riporter várta a migránshajó befutását a kikötőben, hanem több mint kétezer helyi lakos is üdvözölte a nehéz sorsú utasokat. Még rá is tettek egy lapáttal, amikor azt írták, a lelkes hangulat kísértetiesen hasonlított arra, mint amikor három éve az első menedékkérőket szállító vonatok befutottak a bécsi vagy müncheni pályaudvarra.

Mindezzel az a baj, hogy nem felel meg a valóságnak. Az a motívum hibádzik, hogy a helyiek lelkesen, pozitív érzelmi kitörések közepette fogadták volna a jövevényeket. A videókból egyértelmű: a valenciai kikötőben az egészségügyiseken, segítőkön és médiamunkásokon kívül valójában csak elenyésző számú ember jelent meg. Vagyis az egész giccses körítésből egy szó sem igaz. A Willkommenskultur nem terjedt át a hispán félsziget keleti részének lakosságára, ám az elvakult globalista médiumok ebbe sehogy sem bírnak belenyugodni. Így a fake news unásig ismert eszközrendszerét erőltetik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Schweinehund
2018. június 27. 18:21
Igazán jó képet vághatnának hozzá, ha már megszavazták a szockó kormányt.
pokerfacer
2018. június 27. 11:43
Egy lakhely lenne tökéletes a sok faszorrú muszlim gecinek : A Földközi -tenger mélye .
Speer
2018. június 26. 20:51
Persze, hogy nem kérnek az ilyen hajórakományokból... Már régóta van ott elég... Gondoljunk csak a Torrente filmekre, azokban aztán van jó pár nem éppen finom utalás a betolakodókra... A nép hasonlóan gondolkozik...
krakken96
2018. június 26. 14:39
Hol vannak azok a videok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!