Burkát minden dánnak!

2018. augusztus 08. 15:04

Különféle maskarákat öltöttek és álarc mögé rejtették arcukat, így vállalva szabott időre hamis szolidaritást a harcos muszlim burkapártiak mellett.

2018. augusztus 08. 15:04
Polgári Szilvia
Demokrata

„A demonstráció egyfelől a muszlim nőkről szólt, s most, miután ezek a derék amazonok a szabadság földjéről kénytelenek voltak a rasszista és elnyomó Európába menekülni – érthetetlen módon egyikük sem egy kevésbé diszkriminatív, muszlim országot választott új hazájául –, most van itt az ideje a harcnak, minél előbb, annál jobb! A jogokat ugyanis nem adják ingyen, azokat ki kell vívni. Részükről erről szólt a tüntetés, a jogokról. »Diszkriminatív törvény – mondta egyikük – abszurd és semmi értelme sincs a gyakorlatban«. Bezzeg a burkának! Az ám a praktikus viselet, különösen, ha a kibocsátó országok éghajlati viszonyait vesszük figyelembe. Természetesen nem volna fair elhallgatni az egyéb jogokat sem, amelyek saját hazájukban megillették ezeket a derék honfoglalókat, sorolom is: gyerekszülés, gyerekszülés, gyerekszülés.

A tüntetés résztvevőinek másik felét pedig a már fentebb említett ősdánok adták. Ők különféle maskarákat öltöttek és álarc mögé rejtették arcukat, így vállalva szabott időre hamis szolidaritást a harcos muszlim burkapártiak mellett. Sajnos egyetlen riporter sem volt a helyszínen, aki feltette volna a kardinális kérdést, jelesül, hogy tisztában vannak-e a »lehet« és a »kell« szavak jelentéstartalmi különbségével? Mert bizonyára jópofa dolog egy utcabálon menetelni, ahol »lehet« még álarcot is viselni, arcunkat elrejteni, de mi lenne, ha soha többé nem léphetnének ki az utcára fedetlen ábrázattal? Egy majdani kalifátusban, ahol csak a saría létezik, vajon eszükbe jut, hogy egykoron még volt választásuk? Vajon nosztalgiával gondolnak majd vissza azokra a csúful diszkriminatív időkre, amikor bármiért tüntethettek? Vagy egyáltalán – tüntethettek…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rudi Fuchs
2018. augusztus 09. 00:51
Pár busómaszkos oda ment volna, lehet nem kellett volna megtartani a tüncikét. :)
vigyor
2018. augusztus 08. 19:05
Ki a fenét érdekli az ostobák tüntije? Az érdekes, hogy a rendőr a zsákruhásokat büntesse meg, és megint és megint és megint, addig, amíg a szekrénye aljára nem kerül az a szar.
figyelő4322
2018. augusztus 08. 18:50
Sokan nem értik nyugaton ezt a nagyon egyszerű törvényt: ha egy csoport bevándorló megtagadja a civilizációjukhoz való alkalmazkodást, és szaporodásuk messze felülmúlja a benszülöttekét, akkor előbb utóbb az őslakosságnak kell alkalmazkodnia a bevándorlókhoz. Ez egy történelmileg bebizonyított törvény, a muszli bevándorlók/ hódítók újra és újra megtették. Persze vannak olyanok is sokan, akik egyáltalán nem törődnek kultúrájukkat minden országban.
Gombóc XVI. Artúr
2018. augusztus 08. 17:59
Nagy a Jó Isten állatkertje és nincs rajta kerítés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!