Hacsek és Sajó

2018. október 09. 08:10

Október 1-je óta óva inteném Hacsek és Sajót, hogy egy kávéház teraszán (közterület) is politizáljon.

2018. október 09. 08:10
Sándor Zsuzsa
Vasárnapi Hírek

„1929 óta – némi megszakítással – a mai napig él a két kávéházi kabaréfigura, a dühöngő Sajó és az őt butaságával folyton felbosszantó Hacsek. Ez a két figura folyton politizál.

Nyilvánosan. Október 1-je óta azonban óva inteném őket, hogy ezt egy kávéház teraszán (közterület) továbbra is megtegyék, ha azt három hónappal, de legalábbis 48 órával korábban nem jelentették be a rendőrségnek. Mert ők ketten már gyülekeznek, hiszen »közügyekben nyilvánítanak véleményt«, és bárki csatlakozhatna is hozzájuk.

Kérdés persze, hogy ha a csatlakozók hahotáznak a két idióta poénjain, azzal vajon nem veszélyeztetnék-e »szükségtelen és aránytalan mértékben« a közrendet. Ha azt talán nem is, de az nagyon valószínű, hogy a hangos röhögés »mások jogainak és szabadságának szükségtelen mértékű és aránytalan sérelmével járna«. Az én szomorú magánéletembe ne kacarásszon bele senki!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2018. október 09. 23:31
Azért amikor ennek a libsi csajnak a faj,és eszmetársai voltak uralmon 1945-től 1989-ig Hacsek és Sajó úr százszor is meggondolta hogy mit mondhat a Kávéház teraszán.
balbako_
2018. október 09. 16:36
Ennyit ért a joghoz. Pedig bíró volt, igaz csak vérbíró.....
catalina9
2018. október 09. 16:18
"...Hozzájuk csatlakozik Sándor Zsuzsa. Nevezett így ír Schifferről: „Hál’ Istennek nem láttam ezt a kis görényt ma este, de már attól felforr az agyam, amit László Kálmán leírt. Jól emlékszem, amikor talán tavaly, vagy azelőtt nem ment el a hanukagyertya-gyújtásra, mondván, ő nem vesz részt vallási eseményen. Ritka egy aljas kis tetű. Már bocsánat, de mindig felbosszant, hogy még mindig vannak olyan naiv emberek, akik a szavazatukat vesztegetik egy ilyen aljas, sunyi kis mocsokra.” Nos, ez a másik toleranciabajnok, amúgy bíró volt egykoron. Aztán bírósági szóvivő. Egy pillanatra képzeljük el, hogyan ítélkezett ez a rohadék, amikor egy „nem elvtárs” került a színe elé. "
DFK
2018. október 09. 15:56
Ahhoz képest, hogy a joghoz értenie kellene, mégis sikerül a valóságtól elrugaszkodnia. Nem véletlenül fogalamzok így, mert ex-bíró a szerző, még a végén beperel, s a még meglévő jóelvtársi kapcsolataival elérhetne ezt-azt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!