Összeférhetetlenek

2020. január 23. 07:51

Reménykedhetünk vagy választhatjuk az ellenállást, elutasíthatjuk a bevándorlást, a kvótákat, a szivárványtársadalmakat, a Soros-tervet.

2020. január 23. 07:51
Nagy Áron
Magyar Nemzet

„Összegzésként megállapíthatjuk tehát, hogy ez a férfi olyan kultúrából érkezett, olyan társadalomban szocializálódott, amely nem tűr meg más világnézetet, alacsony sorban tartja a nőket és fontos törvénye az erőszak. Nem menekültként érkezett ide, nem azért, mert hazájában különösebben kilógott a sorból, hanem azért, mert otthon valamiért kényelmetlenül érezte magát. A liberális ihletésű nemzetközi egyezmények által ránk rótt kötelezettségek miatt pedig a magyar jogszabályok – reméljük, már nem sokáig – megengedik neki, hogy itt maradjon.

Még egyszer: miért is? Mert »ennáll annak a veszélye, hogy származási országába történő visszatérése esetén őt súlyos sérelem érné, és nem tudja vagy az e veszélytől való félelmében nem kívánja hazája védelmét igénybe venni«. Ebbe a körbe egyébként nagyon sok minden belefér, többek között az is, hogy az illető egy bűnöző, akire kézlevágás vagy kötél vár otthon valamilyen barbár törzsi szokás vagy a saríabíróság ítélete alapján. Mi pedig reménykedhetünk benne, hogy az ilyen oltalmazottak majd beilleszkednek közénk, hogy hasznos tagjai lesznek a társadalmunknak, mert ha nem, abból a molesztálástól a tömegmészárlásig bármi lehet.

Vagy választhatjuk az ellenállást, elutasíthatjuk a bevándorlást, a kvótákat, a szivárványtársadalmakat, a Soros-tervet; és küzdhetünk egy új, keresztény Európáért, benne egy magyar Magyarországgal, amelynek senki nem szabhatja meg, kit kell beengednie. Szerencsénkre a kormány ezt teszi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kriszta67
2020. január 23. 14:38
Végig kell menni a Népszínház utcán, már nagyon szépen belakták. Vannak élelmiszerboltjaik, éttermeik, fodrászaik. Van fodrászat muszlimoknak, van afrikaiaknak. Ott fog kialakulni az első no-go zóna szerintem.
Kriszta67
2020. január 23. 11:59
"és küzdhetünk egy új, keresztény Európáért, benne egy magyar Magyarországgal, amelynek senki nem szabhatja meg, kit kell beengednie. Szerencsénkre a kormány ezt teszi.” Kicsit intenzívebben kéne, mert a Népszínház utkörnyékén már alig látni fehér embert. Ez a majom is ott tanyázott.
Gombóc XVI. Artúr
2020. január 23. 11:18
Vagy válszthatjuk azt, hogy keresztények leszünk és nem gyűlölködünk, hanem használjuk az eszünket...
BőröndÖdön
2020. január 23. 11:02
Áronka,hármas alá,de azért mehetsz a pénztárba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!