Európa válságkezelését nem ellenségkép kreálásával kellene kezdeni

2020. április 12. 21:43

Egy felelős elnökség az egységet és nem a megosztottságot erősíti!

2020. április 12. 21:43
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Heiko Maas német külügyminiszternek az EU talán eddigi legfontosabb elnökségét kellene előkészítenie, nem pedig egy látványpékséget, ahol a fő műsorszám Magyarország vegzálása. Különösen aggasztónak tartom, hogy bár az uniós költségvetés tárgyalása még érdemben el sem kezdődött, de a német külügyminiszter már jogilag megkérdőjelezhető szankciós mechanizmusokkal dobálózik. Európa válságkezelését nem ellenségkép kreálásával kellene kezdeni. Egy felelős elnökség az egységet és nem a megosztottságot erősíti!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
litográfus
2020. április 13. 21:00
Érdemes elolvasni: https://www.alternativhirek.com/2018/03/ez-utos-lesz-yann-valerie-francia.html?fbclid=IwAR1VPY_l0Wh38_XQU3LPnk_CZzWW__UfResz9bYzF82n2myEsZYzbQHlnPk#.XnXJdXYw45F.facebook
tolan
2020. április 13. 13:28
A legjobb lenne, ha az itt megnyilvánuló minden rühes kommunista lecserélné a teleszart vörös alsónadrágját és megpróbálna emberre hasonlítani egy csámcsogó disznó helyett... Finoman szólva...
JohnDoe1984
2020. április 13. 12:34
"Egy felelős elnökség az egységet és nem a megosztottságot erősíti!" Ezt annak a kormanynak a minisztere birta ezt mondani, amelynek a vezetoi azonnal beleszallnak az ellenzeki vezetobe, amint lehetoseget latnak ra????? Ez most komoly vagy felreforditotta Vraga Judit sorait a libsy facebook? Erre meg Kovacs "kettosmerce" Zoltan is felkapta a fejet!
catalina9
2020. április 13. 12:34
Egy felelős elnökség az egységet és nem a megosztottságot erősíti!" attól függ, hogy kinek tartozik felelősséggel. Merkel, Conte, Maas, Macron, Sanchez, Gyurcsány, Fekete-Győr, Karácsony és a többi szabadelvtelen Sorosnak tartozik felelősséggel..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!