Érettségi előtt a Városháza

2020. május 18. 08:03

Az árkok maradtak, sőt, mélyültek, szaporodtak: ellenzékiek, migránsok, Soros, Brüsszel diplomatái, börtönlakók, cigányok…

2020. május 18. 08:03
Somfai Péter
168 Óra

„Verhetetlenek vagyunk árokásásban. Nem ismerek a környéken még egy olyan országot, ahol a mienkhez hasonló módszerességgel keresnének újabb és újabb forrást valamilyen társadalmi konfliktus kreálására. Amióta a jelenlegi miniszterelnök vette kezébe a sorsunkat, azóta sikerült soha nem látott tökélyre fejlesztenie a társadalmi feszültségeket. Korábban Medgyessy Péter a maga naiv módján még tett néhány halvány kísérletet a társadalmi ellentétek elsimítására, de aztán belátta, hogy meddő próbálkozás. Az árkok maradtak, sőt, mélyültek, szaporodtak: ellenzékiek, migránsok, Soros, Brüsszel diplomatái, börtönlakók, cigányok… Felsorolni is hosszú.

A főváros vezetői is egy árok másik oldalára kerültek, amiért a tavaly őszi választásokon a budapestiek többsége nem a fideszes jelöltek neve mellé húzta be az ikszet. A kormány emberei szinte mindennap találnak okot, alkalmat, hogy beleverjék valamibe az orrukat, mondván, majd megtanítják, ki az úr ebben az országban.

Most mégis attól tartok, a Városháza is beszállt a társadalmi konfliktusok teremtésébe azzal az elképzeléssel, amelyet a megerősödött kerékpároslobbi nyomására jelentettek be: a jövő évtől átalakítják a budapesti forgalmat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. május 18. 20:01
Képtelenek voltatok szót fogadni Ferinek aki Böszme, hogy most együttműködés van. #egyszerűensenkikvagytok
balbako_
2020. május 18. 16:25
Érettségi? Már harmadik általánosban megbukott......
Héja
2020. május 18. 15:31
Szarszívű Somfai.... A diákok sikeresen leérettségiztek. A ballib ellenzék a hülye rágalmaival, műrettegésével csúnyán megbukott. A Pesti úti idősotthonnal a Városháza is. Erről szót sem írtál. Na takarodj a Népszagával együtt.
Héja
2020. május 18. 15:23
A festegetés nevű pótcselekvésben a Városháza bivalyerős. Vizibicikliket a Dunára! Jót nevettem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!