Újabb hazugság, újabb Korózs Lajos a baloldalon

2020. november 18. 10:44

A Hadházy által posztolt felvétel nyáron készült.

2020. november 18. 10:44
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Újabb hazugság, újabb Korózs Lajos a baloldalon. Ezúttal Hadházy Ákos hazudott. Már mosakszik. Hadházy tegnap azt állította, hogy Orbán Viktor hétfőn maszk nélkül vett részt az Európai Tanács ülésén.

Az igazság ezzel szemben az, hogy Orbán Viktor hétfőn a magyar Parlamentben volt, maszkban. Gondolom, Hadházy viszont – szokás szerint – nem volt ott a munkahelyén.

A Hadházy által posztolt felvétel nyáron készült.

Hadházy egyik hazugságát egy másikkal próbálja menteni, már azt írja, a képet illusztrációnak használta. Ez fogalmilag és tartalmilag is kizárt. Újabb hazugság.

Újra kérem a baloldalt, hazugságok és álhírek helyett támogassa a kormány és a magyar emberek összefogását, vírus elleni küzdelmét!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2020. november 19. 02:34
Ez a pacák minek gondolhatja magát ?
olajfa1
2020. november 18. 16:02
Na ez a magyarázat nem "kurva erős kép" lett... hanem "durva vicces lett"... Vagyis a "BIZONYÍTÉKNAK FELTÜNTETETT KÉP AZ CSAK ILLUSZTRÁCIÓ"... És ezt mosoly meg nevetés nélkül el tudta mondani a hülyegyerek egy levegővétellel...
mzperixx
2020. november 18. 12:02
"Az eredeti teljes írást itt olvashatja el": hibás a linkcím.
szürkeSzarvas
2020. november 18. 11:48
A "titkos" (zsidó?) "támogatójának" jatszik,aki MoMos "befuto helyet" igért neki. Reméljük,a Klein Piroska néni még mevétózza-mivel azt tanulta a Tóni bácsitol,hogy az árulokat megölni kell (mint azt a geci Nagy Imrét is)-nem "listára tenni".. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!