Magyarországon keresztény templomot rongáltak meg

2021. március 18. 18:14

A hazai ballibsik rajongásig imádott városaiban az ilyen eset már megszokott, pici cikk a hatos oldalon, tíz sorban.

2021. március 18. 18:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Szörnyülködve olvasom a híreket: Magyarországon keresztény templomot rongáltak meg, mégpedig Gödöllőn. A Fényességes Nyugaton, a hazai ballibsik rajongásig imádott városaiban, mint Párizs vagy Berlin, vagy Birmingham az ilyen eset már megszokott, pici cikk a hatos oldalon, tíz sorban.

Na de itthon! Ilyenre még nem volt példa! Rosszul vagyok! Mi vezethetett idáig? Niedermüller keresztények elleni szóbeli uszítása? Vagy az, hogy a ballisbi ellenzék imádott pártjainak szavazói Amerikában és a Fényességes Nyugaton tönkreverhetik a keresztény kultúra bástyáit, akkor mint a majmok, másoljuk le mi is?

Itt állj, és ne tovább! Védjük meg a templomainkat, a kultúránkat! Nem szabad, hogy a klerikális épületek megbecstelenítése ugyanolyan rutinná váljon itthon, mint Franciaországban vagy Németországban…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. március 19. 10:31
Az identitásgyikos Netflix egyik filmje ihlethette. Nem mondom meg melyik. A rombolás "öröme" minden örömöt lerombol. Önmagát is.
bölcsbagoly
2021. március 19. 10:23
jé, te tényleg őrült vagy? Részvétem és sürgős kezelést!
Sulammit
2021. március 19. 07:30
Meggyalázták a gödöllői görögkatolikus templomot – A parókus kéri, imádkozzunk az elkövetőért
kunfia
2021. március 18. 20:03
Vajon mi vezetett idáig? Nos a főtolvaj 10 éve uszít,és összeugrasztja a magyarokat.Talán ez. Minden idők legkorruptabb,legtöketlenebb kormánya a miénk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!