A Facebook ma újabb oldalt törölt indoklás nélkül

2021. június 16. 15:26

Aki a történetünkből önkényesen satíroz ki több évnyi, számára nem tetsző anyagot, a nemzetre ront.

2021. június 16. 15:26
null
Tibi atya
Facebook

„A Facebook ma újabb oldalt törölt indoklás nélkül az Illiberal Memes után, mégpedig az egyik legnagyobbat: a Trollfocit.

A kormányzat eddig nyilatkozatok szintjén csatározott csak a közösségi médiaóriással, de semmilyen komoly fórumon nem mert még támadást indítani ellene. Pedig nem csak lehetne, kellene is.

Nem számít, kinek a véleményével értünk egyet, vagy kinek a véleménye idegesít. A legnagyobb monopolhelyzetű közösségi tér szabályainak világosnak kell lennie, a törlési politikának átláthatónak, a büntetésnek pedig lépcsőzetesnek és arányosnak az elkövetett bűn mértékével. Ezek a modern demokráciában mindenkit megilletnek, a Facebookon senkit sem.

Egy oldal törlése egyúttal azt is jelenti, hogy a kilenc éves múltja is eltűnik az internetről. Ha szerettük, ha nem, mindkét oldal hozzátartozik a magyar internet történetéhez. Aki a történetünkből önkényesen satíroz ki több évnyi, számára nem tetsző anyagot, a nemzetre ront.

Ha az említett oldalak újraindulnak, számíthatnak rá, hogy többször is megosztom őket. Dicsértessék!”

 

Nyitókép: OLIVIER DOULIERY / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2021. június 17. 09:42
Ha sokat pofázol, téged is törölni fog Tibi!
geyza1947
2021. június 17. 09:02
A troll tibi atyának, ha létezik egyáltalán nulla köze van a közélethez !
Frick László Intézet
2021. június 17. 04:33
Orbán Viktor csak politikai kommunikációs okokból "lökött valamit a disznóknak" az illiberalizmus szó alkalmazásával. A mai XX. századi amerikai öregemberpolitika viszont maga az illiberalizmus.
kispufi
2021. június 16. 21:36
Na, ezek után Tibi atyát is addig olvassuk, amíg lehet mit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!