Mikor fogtok a Kurucra írni?

2021. július 29. 07:47

Olvasom a Mandineren, hogy szivárványos pólóban vonult a Pride-on egy volt jobbikos vezető, aki annak idején még a Kuruc.infón is publikált.

2021. július 29. 07:47
Lakner Dávid
Magyar Hang

„Olvasom a Mandineren, hogy szivárványos pólóban vonult a Pride-on egy volt jobbikos vezető, aki annak idején még a Kuruc.infón is publikált. A lap szerint a férfi szidalmazta a Pesti TV munkatársait, utalást téve például arra, hogy a televízió munkatársai nem épp a legélesebb kések a fiókban. Micsoda éles váltás, hihihi, hahaha, halljuk ki a sorok mögül. Hát a kapuvári vezető meg még csak választ sem adott rá, hogy mikor változott ilyen felháborítóan toleráns emberré! Az egyik régi cikkében felvidékieknek gyűjtött könyveket, mikor megjelent a szlovák nyelvtörvény – olvasunk a bűnös múltról. Az egykori cikk témájának megnevezéséből arra következtethetünk: a jeles kormánypárti sajtómunkások szerint a felvidékiek támogatása nem fér össze a melegek melletti kiállással. El kell szomorítanom őket, de a felvidéki magyarok közt is vannak melegek. Sőt, minden bizonnyal még a felvidéki fideszes magyarok között is. Igaz, rájuk legalább nem vonatkoznak a dicsőséges Orbán-kormány legújabb homofób jogszabályai.

Aztán már egy másik heherésző Mandiner-cikket olvasok, ami szerint etikai vizsgálatot indítana párttársa a Pride-on vonuló Bereczki Miklóssal szemben. A jobbikos Szabó Balázs szerint ugyanis ez nem fér össze sem a párt szellemiségével, sem az alapszabályával.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peppa
2021. július 30. 15:39
Valaki írja már meg azt a homofób törvényt, mert minden ostoba libsi erre hivatkozik.
hakos
2021. július 30. 00:49
"a felvidéki magyarok közt is vannak melegek. Sőt, minden bizonnyal még a felvidéki fideszes magyarok között is. Igaz, rájuk legalább nem vonatkoznak a dicsőséges Orbán-kormány legújabb homofób jogszabályai." Ja, milyen jogszabályok? Hogy óvodáskorú felvidéki fideszes magyarok részesülhetnek LMBTQ népszerűsítésben. :D Egyébként Szlovákiában még regisztrált élettársi kapcsolat sem lehet két buzi között. Na ennyit a "homofób" jogszabályokról.....
LAW AND ORDER
2021. július 29. 15:43
Ez a Lakner a buzi?
Burmin
2021. július 29. 13:05
Na mi van Steiner rábuktál a Hejnerre ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!