Megszületett az első CIA-s interjú a magyar médiában?

2021. október 26. 21:06

Dezső András újságírói karrierjét körüllengi a titkosszolgálatok közelségének hangulata.

2021. október 26. 21:06
null
Rőfös Géza
Kontra

„A Partizánnak adott interjújában megerősítette, hogy már az édesapja is vastagon érintett volt a hazai ügynökségi életben, ő pedig már az oviban is a 007-es számú bilit választotta. Most írt egy könyvet, amiben elmeséli, milyen is lehet egy CIA által beszervezett fiatalember hétköznapi élete. Kérdés, hogy a hvg munkatársa olvasmányaiból, vagy inkább a személyes tapasztalataiból merített. Ez az a kérdés, amit Gulyás Marxi sem annyira bolygatott. Mi azonban megtettük helyette!

Ami kecskeszarnak látszik, kecskeszar méretű, a szaga is kecskeszarra emlékeztet, az bizony jó eséllyel kecskeszar.

Nem igényel különösebb bizonyítást, hiszen a kecskeszar nem igényel laboratóriumi elemzést. Egyszerűen csak kecskeszarként kezelendő (a méltányosság kedvéért tegyük hozzá, hogy a kecskeszar nagyon sok mindenre használható, bár az átlagos európai háztartások többsége szívesebben látja otthonán kívül) egészen addig, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője.”

Fotó: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nori70
2021. október 27. 09:12
Dezső András valamibe nagyon beletenyerelt, ha rögtön elkezditek hitelteleníteni.
hegyivadász
2021. október 27. 08:36
Kb. 2 órát már meghallgattam a több, mint 3 órás podcastból. Gulyás eddig még nem kérdezett rá, hogy Dezső hogyan bukkant a vidéki japán újság 30+ évvel ezelőtti sztorijára Kovács Béláról. Rá fog kérdezni? Mert azt nem hiszem el, hogy Dezső túrta fel a fél világ vidéki sajtóját es fordította le szuahélitől japánig az összes nyelvről a cikkeket, hátha lesz valami KGBéláról is.
annamanna
2021. október 26. 23:55
Csak pár percet néztem meg az interjú elejéből, amiből kiderült, hogy Dezső András akkora belpesti, hogy móri. Tök vidéki, mint karigeri és még számtalan "belpesti lipsi". Ennyit a "vidékizéshez", ami minden pol. pártnak az egyik kedvenc kártyája.
Performan
2021. október 26. 22:32
Már az ügynök szakma sem a régi. Magyarországon legalábbis csak kreténeket tartanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!