Karácsony köszöni a bizalmat, miközben szeptember óta látványosan zuhan a baloldal támogatottsága Budapesten

2021. november 04. 07:25

Egy pillanatig sem zavar a valóság, későn ébredők koronázatlan királya?

2021. november 04. 07:25
null
Rákay Philip
Facebook

„Karácsony köszöni a bizalmat, miközben szeptember óta látványosan zuhan a baloldal támogatottsága Budapesten. Szívesen!
Mégis milyen bizalmat köszönsz, hiperpasszív málék gyöngye? Azt a bizalmat, amit szabad szemmel is jól láthatóan veszít el kedvenc elvtelen balos koalíciód a fővárosban – egyebek mellett – a te alkalmatlanságodnak és világraszóló politikusi bénázásaidnak köszönhetően?

Egy pillanatig sem zavar a valóság, későn ébredők koronázatlan királya? Egykori főnököd – bizonyos Hann Endre – a Mediánnál nagy nehezen kiizzadt magából egy bizonyára roppant »elfogulatlan« kutatást, amely szerint a balos moslék most vasárnap 13 százalék ponttal verné a Fideszt Budapesten, na ezt minősíted te »fölényes« vezetésnek. Értjük.

Mindössze néhány héttel ezelőtt, szeptemberben – a szánalmas előválasztási haccacárétok előtt – a Závecz még 27 százalékos előnyt mért a baloldalnak.

Tudom, hogy korán van még neked ehhez, Gelgely, ezért elbábozom:

  • 2021 szeptember: Balos ellenzék 52 % - Fidesz-KDNP 25%
  • 2021 október: Balos ellenzék 44% - Fidesz-KDNP 31%
  • Magyarán: 27-ről 13-ra csökkent a különbség néhány hét alatt, s látványos erősödésbe kezdett a Fidesz Budapesten!

Ha ezt nevezed te bizalomnak, amit könnyes szemmel köszönsz a budapestieknek, akkor szívesen! Lesz ez még így se...”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2021. november 04. 13:37
"Tudom, hogy korán van még neked ehhez, Gelgely, ezért elbábozom:" filippina, a nemzethy szeretetteljes keresztény, akinek minden szavából süt a szeretet. ja nem, a gyűlölet. baszkikám, annyi eszed sincs, mint egy pofára esett zsíroskenyérnek. ne röhögtess már, még, hogy bábozni tudnál ! kb úgy, mint számolni. na szóval segglakó, csak, hogy tudd, nem az eszedért szeret a segggazdád, hanem pont fordítva, azért, mert minden baromságot beszopsz.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. november 04. 10:30
Kedves budapestiek! Voltam én Zugló polgármestere, de annyira nem csináltam semmit, hogy elzavartak. Ti ennek ellenére bizalmat szavaztatok nekem amivel én visszaéltem és elmentem inkább miniszterelnök-jelölt-jelöltnek, pont lexarva titeket. Most visszaoldalogtam. Próbálok úgy tenni mintha mi sem történt volna, mintha nem xarnék arra mit szeretnétek. Update: @general Ziaul Hakk levettelek a tábláról.
Pierre
2021. november 04. 09:55
ide figyelj, rakay! Ha csak egy nevtelen fotelkommentelo lennel, moslekozhatnad itt kedvedre a fel orszagot, senki le sem szarna. De a rezsim kutyajakent bezsebelt milliardos vagyonkadnak a felet azok a magyar allampolgarok adoztak ossze, akiket itt moslekozol. Ugyhogy inkabb fogd be a mocskos pofad!
Fekete85
2021. november 04. 09:11
Milyen termékeny a lótrágyaterítő. Sajnos prosztó beszólogatánál több nincs benne. A 2006 os zavargásokért még nem ülte le uszításért a 20 évét. Pótoljuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!