Most látható, hogy milyen egy háború elől menekülő, menedéket kérő, kiszolgáltatott tömeg

2022. február 27. 15:03

És ez a tömeg mennyire nem hasonlít a mobilján csüngő, mindent letaroló, fosztogató, rendőrökre támadó, a helyieket kirabló, erőszaktevő, ocsmány hódító hordához…

2022. február 27. 15:03
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Istenem, de jó, hogy ezt is megírta valaki!

Igen, most látható, hogy milyen egy háború elől menekülő, menedéket kérő, kiszolgáltatott tömeg. És ez a tömeg mennyire nem hasonlít a mobilján csüngő, mindent letaroló, fosztogató, rendőrökre támadó, a helyieket kirabló, erőszaktevő, ocsmány hódító hordához…”

Fotók: Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kórus
2022. február 28. 09:13
bayer te szutyok patkány!! Irány orbán segge. MOCSKOS hazaáruló!SZakadtál volna anyádba,abortusz maradék!
Frutti
2022. február 28. 08:10
MI TÖRTÉNIK ÉS MIÉRT? Mindenekelőtt érdemes leszögeznünk, hogy az USA nem fészkelheti be magát Oroszország küszöbére. Hogy miért? A világ nagyhatalmi egyensúlyának megőrzése érdekében. Az emberiség érdekében. Az emberiség nem lehet kiszolgáltatott sem az USA, sem Oroszország hatalmi, sem gazdasági, sem ideológiai satöbbi, érdekeinek. Ukrajna nem lehet NATO tag, ez egyértelmű, mert borul minden. Elveszítjük a biztonságunkat. Az erőviszonyok megtartása alapvető érdekünk. Ki ne fogná fel, mekkora veszélyt jelentene például, az Ukrajna területén elhelyezett atomfegyver, főleg, mivel a "széljárás" is változik. Ennélfogva, tekitnve, hogy az unio is a militarizáció és USA befolyás alatt működik, az eu tagság is meggondolandó. Jó volna, ha az orosz-ukrán-.....és többek háborúja véget érne. Ez Európa és a világ érdeke. De ahhoz az kell, hogy a felek megállapodjanak, lehetőségeik szerint. Addig azonban nem lesz megállapodás, amíg fegyverszállítmányokkal tömködjük az ukránokat. ne tegyék! Hagyják, hogy véget érjen a háború, hagyják, hogy ne haljanak meg többen. Hagyják, hogy az emberiség biztonságban maradhasson. Hagyják, hogy megállapodhassanak. Más nézőpontból, azt gondolom Hágai Bírósági feladat lehetne arról értekezni, lehetséges-e a civil és kiskorú lakosságot háborúba, a tankok elé dobni, lelövetni, élő pajzsként használni. Aki fegyvereket szállít, annak ezt is tudnia kell, hogy fegyvereik nagy valószínűséggel civilek kezébe kerül. BÉKÉT AKARUNK! Aki békét akar, nem oszt fegyvert! Vagy másféle érdekekről van szó?
fosraelattack
2022. február 28. 07:48
Bayer Zsolt is csak egy orosz kollaboráns "ezt még a hülye is tudja".
Falióra tábornok
2022. február 28. 03:57
„Annak semmi esélye nincs. Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.” (Bayer Zsolt, 2022. január 30., Sajtóklub, HírTV) "Most látható, hogy milyen egy háború elől menekülő, menedéket kérő, kiszolgáltatott tömeg" (Bayer Zsolt, 2022. február 27., mandiner) gratulálok, ismét nagyon szépen szájbahugyoztad magad, zsótikám. egy csepp se ment mellé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!