Dezső András személyeskedő böffenetben utasította vissza az általam írottakat

2022. február 28. 13:52

Köpetét sikerült a Mandiner internet végbeleként funkcionáló kommentjeinek nívójára süllyesztenie.

2022. február 28. 13:52
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Dezső András, a kiváló oknyomozó újságíró személyeskedő böffenetben utasította vissza az általam írottakat. Úgy véli, hogy ha valaki nem az orosz titkosszolgálatok módszertanában látja meg a háború egyedüli okát, hanem rendszerszintű magyarázatokat keres, és van pofája rámutatni a nyugati civilizációnak azokra a morális és társadalmi problémáira, melyek révén Vlagyimir Putyin jelenleg szabadon gyilkolhat, az nyilván nem eléggé művelt, hiszen nem olvassa a vonatkozó szakirodalmat.

Nagyra becsülöm Dezső Andrást, amiért volt bátorsága a baloldalt eláruló volt szocialista pénzügyminiszter Oszkó Péter meg a Fideszt eláruló egykori orbánista sajtószolga Stumpf András párosának élére állni, és nagy körültekintéssel kiragadni írásomból azt az egyetlen mondatot, amelyet elolvasni méltóztatott. Ha vette volna a fáradságot, és nem pusztán az általa véleményezett szöveg közlésének helyét, hanem annak tartalmát is megismeri, az írás állításaival akár vitába is szállhatott volna, még érvelhetett is volna, és akkor aligha csak fölényeskedő köpködésre futja.

Akárhogy is: köszönöm a törődést – nem kerülte el a figyelmemet, hogy Dezső András épp ugyanazt a műveletet végzi rajtam, amit a Heti Hetesben Farkasházy Tivadar Verebes Istvánon, akinek volt pofája megpróbálni azokban a napokban megérteni a World Trade Center elleni terrormerénylet okait, amikor semmi mást nem volt szabad tenni, csak ájtatoskodva levegőért kapkodni, és azt kiabálni, hogy „én is New York-i vagyok”. Ugyan hol és mikor vontam én kétségbe, hogy Vlagyimir Putyin az agresszor? Írásomban konkrétan a szabadság ellenségének neveztem. Mennyiben is vezetett meg engem az orosz propaganda? Talán pont annyiban, mint 2001 őszén Verebes Istvánt a vahabita imámok szent háborúra szólító uszítása.

Dezső András pontosan tudja, hogy engem nem vezetett meg a putyini propaganda – csak túl hálás gesztus félreérteni a szándékot. Jelzem Dezső Andrásnak, hogy a rendszerkritika nem paktálás az ellenséggel, egyrészt, mert a világ nem kétpólusú, bármennyire is szeretné, másrészt meg mert nincs totalitarizmus, amit nyilván ő sem bán. A nyugati civilizációt épp az teszi erőssé, hogy bátran, nyíltan és szabadon megnevezi önmaga hibáit és bűneit, romlottságait és hazugságait, kegyetlenségeit és megszállottságait. Az ezredfordulón a Nyugat a csúcsok csúcsán állt, ma teljes defenzívában van. Én erre keresem a magyarázatot, ha szabad, és az aligha olvasható ki az orosz titkosszolgálatok jelentéseiből – persze próbálkozni ér.

Köszönöm továbbá Dezső Andrásnak a Hajdú Péterre és Majka papára való lekezelő hivatkozását – köpetének színvonalát ezzel sikerült is a Mandiner internet végbeleként funkcionáló kommentmezejének nívójára süllyesztenie. Hisz Hajdú Péter és Majka papa jelentéktelen emberek, és aki szerint meg nem azok, mert nagyon is ártalmasak, az sajnos összehajdúpétereződik meg összemajkapapázódik, és többé nem mondhat érdemlegeset az olyan komoly és jelentős személyekről, mint a Putyin, meg a Zelenszkij nevű emberek, mert ezek ám a nagy emberek. Javaslom Dezső Andrásnak, hogy beszéljen Oszkó Péterrel, ő bizonyára tud valami jó kis állást találni neki a köztévénél, hiszen ott erre a minőségű szakértelemre mindig nagy szükség van.”

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. február 28. 23:33
Betegünk, "szarér'-hugyér' Puzsér" a kontraszelekció legjellemzőbb alanya. Semmire sem jó, de mindennek képzeli magát. Nárcisztikus nihilista, aki a vegetatív idegrendszerével próbál gondolkozni. Ő az emberi faj deficitje, az evolúció zsákutcája. Jól nézze meg mindenki, mert több ilyen valószínűleg nem születik a világ hátralevő idejében.
Almassy
2022. február 28. 21:04
tltr Puzsér, inkább köszönd meg, hogy az itteni kommentelők komolyan vesznek. Vagy ha így folytatod te leszel a következő Juszt László.
Robertoo
2022. február 28. 19:31
Te idióta! Örülj, hogy végre valaki szóba áll veled!
syphax
2022. február 28. 18:54
ÉS A MI VÉGBELÜNK KÖPETÉVEL MI LESZ? KÉRDEZTE KÉTSÉGBEESETTEN TYIMOFEJ NYIKIFOROVICS LOFASZOV, PÉTERFFY JUDIT MZP SAJTÓATTASÉÉ MÁSODSZÓVIVŐJÉNEK AL-HELYETTESE--SÚGÓGÉP NÉLKÜL. TÉÉNYLEG MI IS(?)...TÓDITOTT GONDTEHELTEN MAGA A nagy márkizaj--MIUTÁN KIVERVE A FASZÁT TANÁCSTALANÚL FÖLHÚZTA A SLICCE CIPPZÁRJÁT....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!