Steiner Kristóf is elmondta véleményét az orosz-ukrán háborúról

2022. február 25. 00:21

Az egykori tévés keményen kiosztotta a politikusokat.

2022. február 25. 00:21
null

Steiner Kristóf is megszólalt az orosz–ukrán háborúval kapcsolatban – írja a Blikk. Az egykori műsorvezető 24 óráig elérhető Instagram-történetében fogalmazta meg véleményét. „Ne legyetek hülyék! A háború pokol. Az igazi férfiasság abban rejlik, hogy valódi megoldásokért dolgozunk. A harc nem megoldás. Ne használd fel a félelemkeltést a háborús propaganda eszközeként! Az ellenség belül van ” – írja Steiner, hozzátéve,

„Ne áldozz fel emberi életeket az általatok teremtett felfordulásért! Hagyd abba a hazudozást, hogy törődsz a gyerekeinkkel, állj le azzal, hogy a fegyvereket menő játéknak tűnteted fel, ne vond be a fiatalokat a propagandádba! A gyerekek nem eladók! Hagyd abba az agresszorok generációinak felnevelését, és kezdd el végezni a dolgod: védd meg mindenki egyenlő jogait! Megérdemeljük, hogy szabadok legyünk! Ne várd el tőlünk, hogy büszkék legyünk azokra, akik másokat ölnek, kínoznak és bebörtönöznek! Tudjuk az igazságot! Ne éreztesd a háborúellenesekkel, hogy az emberiségnek nincs más választása, mint katonai »megoldások« mögé állni! Az én nevemben ne!”

Kép: Omri Golan, Steiner Kristóf Facebook

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. április 25. 08:52
És egy ilyen lény beszél igazi férfiasságról?!? :D Az ilyen liberális szennyek szoktak komplett városokat felgyújtani a szeretet és elfogadás jegyében. Az rendben van szerinte?
uszti89
2022. február 26. 23:24
Steiner névvel,szoknyában és nincs rajta a közös listán. Felháborító !
luisbathhelena
2022. február 25. 15:08
Mekkora egy süket rizsa....
cinkegolyó
2022. február 25. 15:07
Kit érdekel a véleménye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!