Ilyen, ha benézek az üregi nyúl járatába, és nyúlnak nyoma sincs, viszont tele van sz@rva

2022. március 18. 09:52

Dezső András jellegzetes alakja a mindent eláruló és mindenkit cserbenhagyó liberális értelmiségnek.

2022. március 18. 09:52
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Annyit inspirálódtam Dezső Andrásból, hogy a következő hetekben újabb bejegyzéseket jelentetek meg a személyét illetően. Ilyen az, amikor benézek az üregi nyúl járatába, és nyúlnak nyoma sincs, viszont tele van sz@rva. A leleplezésmentes leleplező irodalom koronahercege persze nem a teljesítményével érdemelte ki a fokozott figyelmemet, hanem azzal, amilyen jellegzetes alakja a mindent eláruló és mindenkit cserbenhagyó, önmagával mégis mindig hallatlanul elégedett liberális értelmiségnek. Érdemes körbejárni a Dezső András-jelenséget – nyilván nem egy James Bond-sztori, de lesznek tanulságai.

Jelzem továbbá, hogy megkaptam a bíróság értesítését arról, hogy miután Berki Krisztián nem jelent meg az általa indított per esedékes tárgyalásán, távollétére pedig nem adott magyarázatot, a kettőnk közt zajló jogi eljárás ezzel megszűnt. Két év sem telt el a proteinsámán azt illető nyilvános fogadkozása óta, hogy börtönbe zárat engem. Nos, immár tény, hogy amint a tömegközlekedés büntetőfékezéssel való megrendszabályozása, úgy ez sem jött össze neki. Az egyetlen fennmaradó kérdés, hogy legalább önmagát képes-e lecsukatni. Hajrá, Krisztián!”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. március 18. 15:43
Tele van az üreg szarva, Mert a nyúlnak nincsen szarva.
121212
2022. március 18. 13:55
Puzsér a hazai közélet legalja, másodlagos celeb. Még ahhoz is tehetségtelen vagy gyáva, hogy saját jogon váljon celebbé, ezért inkább belecsimpaszkodik más celebekbe, és addig karmolja őket, amíg le nem fényképezi a Sztori magazin.
nemecsekerno_007
2022. március 18. 12:19
A hutuk és a tuszik ütik egymást. :))))))))
Minnie
2022. március 18. 11:48
Pár éve fel is akasztották egymást ezek a komcsi pöcsök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!