Ezt is jól jegyezzük meg!

2022. március 04. 07:15

Ezek ott a Telexnél vajon ingyen ilyen mocskos és elviselhetetlen gazemberek, vagy fizetésért?

2022. március 04. 07:15
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Már poétikusan ifjú kora ellenére olyan hülye, hogy iránymutatás nélkül körülszarja az udvart, viszont tojást nem tojik, így haszna nincs.

De legalább – a Kontra lényeglátó megállapítása! – a nemzet ellensége.

Mindannyian jobban jártunk volna, ha Bíró Marianna poétikusan ifjú kora ellenére elnyerte volna a Nobel-díjat, méghozzá a makaó nevű szerencsejátékon, s így Gorcsev Ivánra hasonlítana, de nincs ilyen szerencsénk.

Bíró Marianna újságíró. A Telexnél. Hol máshol? És kérdez. A kormányinfón.

Megkérdezi, hogy Putyin elmondta-e Orbán Viktornak Ukrajna megtámadásának tervét… Nyilván. Ezt mondta el, meg a házi pirog receptjét.

Engem viszont az érdekelne, hogy Biden mikor mondta el a Telexnek és személyesen Bíró Mariannának, hogy mennyiért tervezik adni a palagázt Európának, miután Putyin elzárja a gázcsapokat? És hogy veszélyben van-e a Cornwalli hercegnő élete, amiért fül- és orrtanúja volt az elnök úr fingásának…

Amúgy pedig, ezek ott a Telexnél vajon ingyen ilyen mocskos és elviselhetetlen gazemberek, vagy fizetésért?”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2022. március 07. 10:22
Te szarkupacozó, mocskos tróger, NÉPSZABADSÁG GYÖNGYE! Én is kíváncsi lennék, hogy ingyen csináltad-e azt a köpönyeg forgatást ami jellemzi a pályafutásodat. Íme régi önmagad: „Kenderesen veszett el végképp minden. A kormányzó sírjánál nyilvánult meg az új hatalmi elit azon szándéka, hogy az elmúlt negyven évet zárójelbe téve, Kádár diktatúráját Horthy embertelen és tisztára moshatatlan rendszerével haladja meg.” Hasonló pályát futottál be mint gazdád, magát minden magyarok királyának képzelő cigányvajda OV. Ő egyetemi KISZ-titkárból lett jobb oldali, keresztény, konzervatív, a KGB-s Putyin seggét nyaló politikus, te pedig baloldali, szakmáját (magyar-történelem szakos tanár) sutba dobó, a "szép magyar nyelvet ápoló", OV. seggét nyalogató, udvari bolond tucatújságíró. Ui: Ezen az oldalon én is megengedem magamnak a mocskolódást és a trágár szavakat!
Lajoss
2022. március 04. 18:37
Zsozsó,tudod,a szinvonal nem az ún.nemzeti oldal jellemzője..
Fogár
2022. március 04. 17:58
Ezt az affektáló, kotnyeles, hülye libát ki kéne küldeni a frontra – olyan sötét, hogy a golyó se fogná...
MayorAnna
2022. március 04. 16:05
"Amúgy pedig, ezek ott a Telexnél vajon ingyen ilyen mocskos és elviselhetetlen gazemberek, vagy fizetésért?" - kérdezi Bayer - joggal. Én meg azt kérdezem Bayertől - ismételten - miért kíméli ugyanettől a kérdéstől a rabbiképző intézmény tudós professzorát, aki mocskosságban és elviselhetetlen gazemberségben hajszálnyira sem marad el Telex-béli fajtársaitól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!