Köszönet a balos értelmiségieknek

2022. április 07. 10:41

Kedves Perintfalvi Rita, Vásárhelyi Mária, Juszt László, NoÁr és más balos gyűlölködők, inkompetens, ám nagyképű megszólalók!

2022. április 07. 10:41
Szilvay Gergely
Facebook

„Kedves Perintfalvi Rita, Vásárhelyi Mária, Juszt László, NoÁr és más balos gyűlölködők, inkompetens, ám nagyképű megszólalók!

Köszönjük gyakori megszólalásaikat, posztjaikat!

Önök is hozzátették a magukét a negyedik kétharmadhoz, és ezért örökre hálásak leszünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. április 08. 11:23
"..Kedves Perintfalvi Rita, Vásárhelyi Mária, Juszt László, NoÁr és más balos gyűlölködők, inkompetens, ám nagyképű megszólalók!" KEDVES SZILVAY GERGELY SZERKESZTŐ ÚR! VEGYÜK MÁR ÉSZRE! A FÖLSOROLT HÖLGYEK ÉS AZ ÚR IS: MÁR A JÖVŐRE --AZAZ 2026-RA--"DOLGOZNAK"..NEKÜNK JOBBOSOKNAK. ÉS ISTENNEK HÁLA NEKIK MAGUKNAK HALOVÁNY LILA GŐZÖK NINCS ARRÓL, HOGY "EZT" TESZIK! Megjegyszem: ennek a 2022-es csúcs-kudarcuknak ú.n "feldolgozását" AZ Ő SZEMPONTJUKBÓL A LEHETŐ LEGROSSZABB MÓDON KEZDTÉK EL. Olyannyira, hogy már kijavitani sem tudják ezt a hibájukat...Istennek legyen érte hála!
gytaka
2022. április 08. 01:58
Az az igazság: kurta jó érzés látni, ahogy ezek nyüszítenek. Hozzák megint ezt az óhéber szatócs-topshop tempót, ahogy kétezer-ötszáz éve mindig. Fajtatiszták, mint a "jó" kutyák - az egyébként általam tisztelt kivétel(ek) itt csak a szabályt erősíti(k). A világunk meg fog változni: a saját maguk által fújt hamis buborék(ok)ban pedig el fog fogyni a levegő. Én már nagyon várom!
Előre66
2022. április 07. 23:21
A Parázna Lotyókát is meg kellett volna név szerint említeni. Neki különösen elévülhetetlenek az érdemei! Hát Parázna elvtársnő már szart sem ér?!
abafája05
2022. április 07. 22:20
Csáki Judit kesergőjét jól meg kell őrizni és 4 év múlva minden vidéki településen kifüggeszteni, de ott mindenképpen ahol az önkormányzat fideszes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!