Amikor a Gyuri bácsi hasitasijába tartozó telexesek akarják vezényelni az irányt

2022. május 11. 15:08

Az ellenzék romjaiban van, és ez nem valami elnagyolt, költői túlzás.

2022. május 11. 15:08
null
Apáti Bence
Origo

„A választás óta is csak erősödött a Fidesz; a Medián legújabb kutatása szerint már 60 százalékon áll a pártot biztosan választani tudó magyarok között.

Az ellenzék tehát romjaiban van, és ez nem valami elnagyolt, költői túlzás, a kormányváltó er.. pardon; gyengék támogatottsága a béka segge alatt keresendő.

Persze ehhez a tevékenységhez – a kereséshez – nem árt, ha magunkhoz veszünk néhány kipróbált, a látást javító, hatékonynak mondott eszközt, és nem félünk a kudarctól.

A katasztrofális eredményről sok szó esett már, az ellenzéki szereplők közül is többen elismerték, hogy óriási hiba volt az amerikai kormány érdekszférájába, és Gyuri bácsi hasitasijába tartozó függetlenobjektiv újságírók által vezényelt irányba elindulni; az ukránok háborúját nem csak szavakkal és profilképekkel, meg jóemberkedő üzenetekkel, de azzal az ígérettel is támogatni, hogy akár fegyverekkel, katonákkal, elszabaduló gáz és benzinárakkal segítené(n)k a harcukat.

Ezek az üzenetek ugyanis pár százezer fővárosi libsinek egészen biztosan melegséggel töltötték el a szívét és a lelkét, Biden úr is elégedetten csettinthetett odaát a tengerentúlon, és minden bizonnyal a mikroadományok is szépen elkezdtek gyarapodni, de egyelőre a választást nem csak belpest szélsőbalos értelmisége dönti el, a demokrácia nem egyenlő a Facebook magasságos és megkérdőjelezhetetlen irányelveivel.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backdrive
2022. május 13. 08:10
habony csicska
Huncsi
2022. május 12. 13:44
Bencécske hozta a szokásos színvonalat, ami majdnem a Bayerével egyenlő. Egy kis csicska fröcsögő gép volt és az is marad, mert más egyebet nem tud!
Fed74
2022. május 12. 12:44
Csicska bérenc vagy Apáti, és az is maradsz!
LancelotDuLac
2022. május 12. 10:58
Amikor a közpénzen!! kitartott sarló-kalapácsos kormánymédia akarja telebüfögni hazugságokkal a zemberek agyát - na akkor van baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!