Egy hoppmester

2022. július 25. 06:07

Szent-Iványi szerint Orbánnak a Kormányinfón kellene bejelentést tenni, nem Tusnádfürdőn.

2022. július 25. 06:07
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Szent-Iványi István helyteleníti, hogy a magyar miniszterelnök egy ideje a székelyföldi Tusnádfürdőn teszi fontos bejelentéseit. A megboldogult SZDSZ hajdani államtitkára a Hírklikk riporterének ezzel kapcsolatos »szellemes« fölvezetését – »Ön tud arról, hogy Magyarországot valamikor áthelyezték Kárpátaljára, és a fővárost Tusnádfürdőre?« – még ki is egészíti: »Már a kormánytagok is onnan üzengetnek. Olyan konkrét intézkedéseket is ott közölnek, amiket máskor Budapesten.« Szent-Iványi szerint ezeket a Kormányinfón kellene bejelenteni, az a megfelelő hely erre.

A kéretlen hoppmester, a portál visszatérő szakértője jómúltkor azt is javasolta: ha Orbán Viktor jó viszonyra törekszik az amerikai elnökkel, le kell váltania külügyminiszterét, ugyanis Szijjártó Péter jelképezi azt a magyar kormányt, amely annak idején kiállt Donald Trump politikája mellett. Ráadásul ő a szószólója a kabinet keletinyitás-politikájának. Aki nem tudná, milyen volt (és milyen lenne) a liberális magyar külpolitika, ízlelgesse ezeket a nyilatkozatokat. Benne lapul a szervilizmus és az arrogancia valamennyi alapeleme.

Kis színes. A tavaszi választás előtt Szent-Iványi a kormánypárti médiumokat is kiosztotta, mondván, azzal riogatnak, hogy Nyugat-Európában a migránsok miatt az emberek rettegésben töltik mindennapjai­kat, holott ez nem igaz. A bűnözési statisztikák azt mutatják, ahol beengedték őket, semmivel sem rosszabb a helyzet, mint például Magyarországon, mondta a humorista. (A szilánkosra aprított nyugat-európai peremkerületek fotói nyilván az Orbán-média trükkfelvételei.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. július 25. 15:15
Mondjuk komrádod a Furcsány, Balatonőszödről jelentette be, hogy elbaszta az országot, de ezért nem ő hanem mindenki más menjen a kurva anyjába. Az ugye korrekt volt. Churchill fultoni beszéde is tarthatatlan ugye, mert Amerikában jelentette be amit bejelentett. Lehet, hogy a neved Szent, de te inkább valami más vagy, maradjunk ennyiben
zakar zoltán béla
2022. július 25. 09:47
Lokátor
csjanos
2022. július 25. 08:58
..a volt szdsz. utolsó végvári harcosa...pfuj
Box Hill
2022. július 25. 08:26
Az ország leghülyébb kommunikációs szakemberét hallották, Álszent-Iványit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!