Orbán Putyin-barát politikája nem érthető, ez az ijesztő benne

2022. szeptember 23. 17:51

Nincs ma fontosabb ügy, mint az orosz téma, a kormány még nemzeti konzultációt is indít az energiaszankciókról. Mindeközben éppen a legfontosabb kérdésekre nincsenek válaszaink.

2022. szeptember 23. 17:51
null
Dezső András
Dezső András
HVG

„Arra sem tudunk pontos választ adni, hogy Orbán miért tartja a legfontosabb politikai céljának az Oroszország elleni energiaszankciók feloldását. Azért, mert tényleg azt gondolja, hogy azok többet ártanak Európának, mint Oroszországnak? És annak ellenére gondolja így, hogy ennek az ellenkezője az igaz? Vagy azért oldaná fel a szankciókat, mert hisz abban, hogy akkor tényleg el lehetne kerülni a recessziót? Netán arról van szó, hogy a beköszönő súlyos válságot csak akkor tudja a szankciókra fogni, ha közben masszívan ellenzi azokat? (Miközben kormánya is megszavazta.) Vagy Moszkvának akar szívességet tenni ezzel? Ha igen, mit vár cserébe? Olcsó gázt vagy azt, hogy Putyin haragja ránk majd nem terjed ki?

Mire megy ki a játék? Tényleg őszintén hisz abban, hogy Ukrajna csak vesztesen kerülhet ki ebből a háborúból? Ha így gondolja, akkor mi alapján gondolja így?”

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. szeptember 26. 10:39
Buta vagy bóher, ne erőlködj!
LancelotDuLac
2022. szeptember 25. 08:53
Orbán egy seggfej!
akiaki
2022. szeptember 24. 23:15
lehet, csak te nem érted, maki!
amca
2022. szeptember 24. 20:13
Milyen érdekes . A muttid is ezt lihegte az éjjel . Hallgatóztam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!