Schmidt Mária bement Bayer Zsolthoz

2022. november 01. 13:08

Nem tudom magától tesz-e ilyen „böszme” kijelentéseket, vagy Rogán Antal kérésére.

2022. november 01. 13:08
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Schmidt Mária a napokban bement Bayer Zsolthoz a Hír Tv-be és egy kérdésre válaszolva elmondta, szerinte már nincs Németország. Azt nem tudom, hogy a Fidesz holdudvarának egyik emblematikus alakja magától tesz-e ilyen – hogy klasszikust idézzek – »böszme« kijelentéseket, vagy pedig Rogán Antal kérésére, de nem ez volt az első ilyen jellegű.

Schmidt Máriának üzenem, hogy Németország igen is van, és polgárai jóval kevesebb gonddal küzdenek, mint mi idehaza. Nemrégiben például a német állam átvállalta minden háztartás és kkv decemberi gázszámlájának kifizetését.

Ajánlom Schmidt Máriának, hogy arról beszéljünk, ami valóban nincs. Mint például:

- Magyarországon nincs független közmédia és sajtószabadság,

- Magyarországon már nincsenek demokratikus, jogállami keretek,

- Magyarországon már nincsenek tiszta, szabad választások,

- Magyarországon nincsenek anyagilag megbecsült tanárok és szociális dolgozók,

- Magyarországon nincsenek európai szintű bérek,

- és ahogyan azt Európa-szerte egyre többen megfogalmazzák, Magyarországon nincs többé demokrácia.

Ezekről kellene vitázni, és nem egy Németországról kialakított hamis képpel riogatni a propagandamédia által amúgy is félrevezetett embereket.”

Fotó: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. november 02. 18:12
Vonyítsatok fideszes kutyák, van miért!!!
csibeur
2022. november 02. 12:55
Ez tényleg barom.Nincs sajtó szabadság, hát hova írtál vagy interjuztál te egysejtű amőba.Ezt is mint majdnem minden mást olvassuk és halljuk te agyament.jobb bal oldalról.Menj ölelés a gyermekeinek és suttogd a fülükbe csak ti nelegyetek ekkora naiv idióták mint mi páran a baloldali szenakazalban.
Carcess
2022. november 02. 10:05
unalmas vagy te amerikából fizetett ügynök takarodj és vásárhellyel foglalkozz hülye is vagy, meg is buktál nem kicsit ki a fasz kiváncsi rád még a szemellenzős baloldal is leszarja a fejed
Sün Balázs
2022. november 01. 22:10
Márki-Zay Péter! A 2022-es választási kampányra elköltött 2.5 milliárd forint - amiből 1,8 milliárd forint Amerikából érkezett "adomány volt" - kellene inkább pontosan elszámolni Önnek, ahelyett, hogy a Hírtv-ben elhangzottakra reagáljon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!